Productfilter
Yamaha

Yamaha YDP-163

€ 1079,-

De YDP-163 is het topmodel binnen de Arius-reeks van Yamaha. Verkrijgbaar in maar liefst 4 verschillende uitvoeringen : zwart walnut, donkerbruin pallisander, mat grijs en wit.

Het 88 toetsen tellende GH3-pianomechaniek (Graded Hammer 3) reproduceert de aanslag van een akoestische piano, met een zwaardere aanslag in het laag tot een lichtere aanslag in de hogere octaven. Het beschikt ook over een driesensorconfiguratie, die nauwkeurig het gedrag van het klavier detecteert en interpreteert om te zorgen voor een respons en gevoel in vleugelstijl. Dit maakt snelle herhalingen van noten mogelijk en authentieke expressieve controle. Het pianoklavier met toetsbeleg van synthetisch ivoor biedt een oppervlak aan de witte toetsen dat vocht van de vingers absorbeert en voorkomt dat ze wegglijden.Geïnteresseerd in dit instrument?

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk met meer gevraagde informatie. Dit instrument met uw eigen oren en ogen ontdekken? Maak een afspraak voor een demonstratie in onze winkel.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)