Muzikanten gezocht

Zoek je een drummer, gitarist, zanger(es) of andere muzikale duizendpoot?
Om iemand te vervangen, een nieuwe band op te richten of gewoon wat te jammen?
Laat dan zeker een bericht achter via onderstaand formulier!

Lees alle zoekertjes

Naam (*) E-mail (*) Regio (*) Onderwerp (*) Bericht (*)
Recente berichten

gitarist zanger 20/11/2017 17:00

het betreft een huwelijk op 27-7-2018 het is de bedoeling om even op te treden voor de gehuwden aan of in het gemeentehuis, (ongeveer 20 min ,betaal 1 uur) gehuwden weten daar niets van (verassing ) dank bij voorbaat .

tubeeckx jean

drummer zoekt band 18/11/2017 14:12

Drummer zoekt oldie,country,rock&roll band
Of muzikanten om een band te starten,bedoeling om regelmatig op te treden.
0494789689

mols

Muzikanten uit de Antwerpse Kempen 18/11/2017 12:57

Nieuw en vooral gratis initiatief om muzikanten uit de Antwerpse Kempen dichter bij elkaar te brengen via Facebook. Meldt je gratis aan en vergroot onze groep. https://www.facebook.com/groups/1902200463166309/

Johan

Drummer zoekt band 17/11/2017 21:04

Ik drum al 12 jaar. Heb nog geen bandervaring en zou dit nu zeer graag doen.Ik ben 20 jaar en zou graag een groep vinden met leeftijd draaiende rond en in de 20. Genre: Foo Fighters, Paramore, Linkin Park, Rise against, etc.
Regio Kortrijk en of Gent.
Twijfel zeker niet om mij te contacteren!

Simon

Drummer gezocht 16/11/2017 17:45

Zangeres, gitarist en bassist zoeken een ervaren drummer voor een opstartende band met blues-jazzy-soul programma; voorlopig enkel covers. We zoeken iemand die de nodige tijd kan vrijmaken om de nummers thuis uit te zoeken en voor te bereiden. Repetities tweewekelijks op woensdag regio Bornem. Mailen aub naar gie4@msn.com

Guy

Zangeres zoek Coverband 15/11/2017 19:46

Piep,

Ik zoek een bestaande of oprichtende Coverband.
Zingen doe ik al efkes, maar naar mijn gevoel té weinig.
Regio Antwerpen /Schoten.
Wil max.30km rijden indien toffe band

Sandra

Zanger en / of zangeres 12/11/2017 13:07

Zanger en / of zangeres voor opstartende band regio Turnhout. Genre Pop / Rock - Eigen nummers & Covers samen te bepalen. Repetitie op dinsdagavond in Merksplas. mail naar johrie ATlive PUNT be

Johan

Ervaren zangeres omgeving Gent zoekt werk 11/11/2017 06:56

Studiowerk (lead, backing vocals, reclamespots), coverband, huwelijk/begrafenis, ...
Genre: pop, rock, dance, piano bar

Niki

Zangeres zoek Coverband 10/11/2017 18:39

Piep,

Ik zoek een bestaande of oprichtende Coverband.
Zingen doe ik al efkes, maar naar mijn gevoel té weinig

Sandra

Keyboardspeler voor sixties coverband 10/11/2017 18:22

Nieuwe sixties coverband met ervaren muzikanten en twee zangeressen is op zoek naar een goede keyboardspeler.
De playlist zal bestaan uit bekende en minder bekende Engelstalige songs in de genres pop, rock, soul, blues, country, psychedelic, folk. De presetlist bestaat uit een tweehonderdtal nummers waaruit in overleg met alle muzikanten de uiteindelijke playlist (ongeveer 25 nummers) wordt opgesteld.
Repetities zullen plaatsvinden in de regio Ternat.

Riste

bassist gezocht 07/11/2017 12:34

The FlashBack Tunes is een coverband die zich richt op de rockmuziek van de jaren 70. Wij zoeken een (nieuwe) bassist die met dit soort muziek veel affiniteit heeft.
Leeftijd speelt in principe geen rol maar vermoedelijk ben je net zoals wij (zanger/gitarist, drum en lead gitaar) een eind in de 50. Jonger is geen bezwaar maar je moet je dan wel kunnen vinden in dingen als de Stones, CCR, Status Quo, Slade, Mud, Clapton etc. Van ons concept wijken we niet af.
Wij repeteren in Brasschaat

Graag reactie per mail naar theflashbacktunes70@gmail.com. Bij interesse sturen we play list, clipjes etc door.

johan

Gitarist zoek band 06/11/2017 11:47

Als 50+sser heb ik toch wat ervaring op gitaar ook andere instrumenten zijn mij niet vreemd daar ik nogal wat opnamestudio uren heb .Ik zoek een band met wat werk niet altijd evident in Belgie.Maar ook een band die durft een repertorium te brengen met andere muziek ...geen... "Vlaanderen boven"of... andere clichés die sommige bands brengen.Ik ben bereid om kilometers te vreten als de band de moeite is.

Harry Cuypers

Drummer zoekt band 06/11/2017 09:35

Ik volg al enkele jaren les maar heb nog geen band ervaring. Ik ben op zoek naar een band of andere muzikanten om samen iets op te bouwen. Genre Qotsa, Artic Monkeys, Ff,...

Nathalie

Frontman/vrouw gezocht 04/11/2017 17:34

Belgische symphonic prog-metal band is dringend op zoek naar frontman/vrouw. Vollop bezig met opnames voor full album maar missen nog een stem. We zijn 'immanent distance' uit West-Vlaanderen Kuurne. Zoeken iemand met een cleane zang in hoge en lage regionen. Pm als je hier iets in ziet

Thomas halsberghe

Keyboard player gezocht 03/11/2017 11:02

Midnight Blues Patrol zoekt een keyboardplayer met kennis van zaken. Blues en een pak optredens in BE en NL zijn de dingen voor wat wij staan. Onze eerste CD begin 2017 was een feit en werd goed onthaald. 2018 zal ons opnieuw een CD voortbrengen. Graag gemotiveerde vent op keys om ons te versterken (met ritme en solo's) in een gemiddelde van 25 optredens per jaar. Interesse : mail ons naar filipbrems@yahoo.co.uk

Midnight Blues Patrol

Gezocht toetsenist(e) 03/11/2017 09:04

Wij zijn een 5 koppige party coverband, tussen de 24 en 28 jaar uit het waasland ( Sint-Niklaas ) en om onze bezetting uit te breiden zoeken we nog een een toetsenist(e). De stijl die we willen uitgaan is een mix van Les Truttes en Cookies and Cream. We hebben al heel wat ervaring op en rond het podium. Bedoeling is om op een fijne manier samen wat medleys uit te denken en ze later met overtuiging aan het publiek te laten horen! We repeteren in Temse.
Ben jij de persoon die we zoeken en heb je immens veel zin om mee een tof projectje uit te bouwen, stuur dan zeker een mailtje!

Constant

Folkgroep zoek zangeres 02/11/2017 18:34

Wij zijn een folkgroep van 40+ers, en zijn op zoek naar een nieuwe zangeres nadat de vorige om persoonlijke redenen heeft moeten stopzetten. Onze huidige bezetting : zangeres, violist , contra bassist. We brengen het betere singer songwriter repertoire (Carole King, Simon and Garfunkel, ..) en folk nummers (Lais, ...). Hier geven we een akoestisch en meerstemmig tintje aan , vandaar de nood aan min. 2 en bij uitbreiding misschien 3 zangeressen. We zijn ook bezig met eigen nummers. Belangrijk dat je over een goede stem en muzikaliteit beschikt. De nog actieve zangeres is een sopraan.
We proberen wekelijks of 2-wekelijks ter repeteren op donderdag avond in Mortsel. Locatie kan aangepast worden in functie van de woonplaats van nieuwe leden.
Voor meer informatie , playlist ed. graag een mailtje, antwoord verzekerd, ik kijk er naar uit.

Robert Van Gossem

muziekanten harmonie 01/11/2017 22:40

gezocht muziekkanten voor harmonie arbeid en kunst steendorp tuba hoorn
clarinetten sax alto s goede en gezellige maatschapij

Brijs william

drummer gezocht 01/11/2017 18:47

cover band 60/70/80 jaren zoekt een vaste drummer ,optredens in het vooruitzicht. ouderdom leden tussen de 40 en 60 jaar.
repetities in malderen elke vrijdag tussen 19 en 22h
een prachtige drum staat ter beschikking,alleen u stokken meebrengen
toffe groepsfeer in de band.

herbosch

Bassisten en toetsenisten (m/v), dit bericht is voor jullie !!! 01/11/2017 11:41

STAR KISSES is heropgestart in het electropop genre. Gaat vooral over eigen werk. Er zijn al verschillende liedjes geschreven, en er mogen ook nog liedjes bij gemaakt worden, wanneer de band compleet is. Reeds bij de band zijn 1 lead zangeres, 1 backing zanger, 1 gitarist en 1 drummer.
Er wordt enkel nog gezocht naar een toetsenist(e), heel belangrijk voor electropop natuurlijk, en een bassist(e), die ook niet vies is om regelmatig met effecten te spelen.
Op 19 november willen ze graag een auditie organiseren, voor kandidaten, in Puurs. Er wordt om de 2 weken gerepeteerd, op zondag (van 17u tot 20u). Heb je zelf interesse, of ken je mensen die interesse zouden kunnen hebben, laat ons aub iets weten. Dit kan via e-mail op gunti1@hotmail.com. Alvast dank.

Huyghe Gunther

Medleygerichte coverband (omg Genk) zkt zanger/zangeres 01/11/2017 11:20

We zijn een medleygerichte coverband van enig niveau en zijn actief in diverse genres en stijlen. We spelen hedendaagse en classic rock, pop, disco, dance,... De band bestaat uit een zangeres, drummer, bassiste, gitarist en toetsenist. Het is de bedoeling om samen met de aanwezige zangers een hoog showgehalte te bereiken. De setlist zit reeds in de eindfase van repeteren, dus we zijn bijna stageklaar. Repetities gaan om de twee weken door in Bilzen of Genk.

Frank

Drummer zoekt band 30/10/2017 20:01

Hallo

Ik ben een drummer (39 jaar), regio Kortrijk, op zoek naar een leuke band (liefst: beginners of half-beginners) om samen muziek te coveren of eigen nummers uit te werken.
Genre pop-rock, geen metal.
Contacteer me gerust voor meer informatie.

Niko

Gitarist / Bassist / Toetsenist 29/10/2017 13:57

Gitarist / Bassist / Toetsenist - Band uit regio Turnhout kijkt uit naar muzikale collega's die de groep willen komen versterken. Eigen nummers stijl pop / Rock. Eigen repetitieruimte met PA. Bij interesse graag berichtje op johrie AT live.be

Johan

Gezocht Bassist voor band met eigen werk en eigen visie 29/10/2017 12:52

Wij zijn op zoek naar een gedreven bassist voor onze band MILL. Bezetting is nu zanger, gitarist, drummer, en jij zal het 4e bandlid worden. Wij vinden leeftijd niet belangrijk, motivatie wel, wij zijn allemaal veertigers. We maken veel gebruik van allerlei instrumenten tijdens studiowerk, dit zal live met midi worden opgelost, ervaring met midi is een pre. Op dit moment druk bezig met het afmixen van eerste album. De muziek is erg divers, muziek maken zonder grenzen is ons uitgangspunt!Het kan echt alle kanten op, van stevige rock tot dance, country, pop, symfonisch, enz. Het idee is om na de release van het album een promotietour te doen met een spectaculaire show. We willen wekelijks gaan repeteren voor de promotietour, welke dag is bespreekbaar. We beschikken over eigen repetitieruimte in MILL. Kun jij jezelf in bovenstaande vinden, stuur dan een mail naar: : millsoundsmusic@gmail.com

MILL

Ervaren gitarist, vijftiger, zoekt bluesy/funky band of muzikanten. 29/10/2017 10:55

Ervaren gitarist, vijftiger, zoekt bluesy/funky band of muzikanten.
Goede sound & bandervaring. Regio Waasland.
+32 498 166 348

Stratman

Zanger gitarist zoekt sixties coverband 28/10/2017 18:55


Zijn er nog oldies groepen ?? Ex bal orkest muzikant zoek groep. Liefst muziek van de jaren 60’-70’ Zoals CCR- The beatles - Eddie cochran – Carl Perkings – Elvis – Ciff – The mavericks nzv-nzv Natuurlijk zal ik me aanpassen aan de rest van de groep . Plezier maken is de bootschap Moet niet pro zijn. Maar toch een beetje ernstig. Optredens moet niet, maar mag wel . Ik ben gitarist, ritme/solo zing eerste of tweede stem K’ben in pensioen en heb dus veel tijd . Heb nog volledige PA ( wanneer nodig ) .Liefst uit de streek van VL Braband--Antwerpen Laat me uw telefoon nummer ? Of bel mij 0497 486383

Jean

Bassist gezocht " dringend " 27/10/2017 11:50

Coverband uit het Gaverse zoekt ervaren bassist voor tweewekelijkse repetities in ons eigen repetitielokaal.
Pa is aanwezig.
Wij zijn vijftigers die al 20 jaar samenspelen. Spelen voornamelijk covers.
De laatste drie jaar spitsen we ons voornamelijk toe op één groot optreden per jaar waar we diverse gastzangers ontvangen die wij dan begeleiden. Een enorme variatie aan nummers dus. ( meestal komt er wel nog een optreden uit de bus gevallen die we tussendoor soms meenemen ...)
Geld verdienen is er helaas niet bij. Plezier, vriendschap,een pintje drinken en muziek maken is onze grootste drijfveer.
Interesse, mail als de bliksem naar ericdecuyper@me.com of bel op 0498 938634

Eric De Cuyper

Toetsenist(e) en gitarist(e) gezocht 26/10/2017 17:05

Ik zing en begeleid mezelf op akoestische gitaar en zoek nog een pianist(e) / toetsenist(e) en leadgitarist(e) om de songs te vervolledigen.
Enkele eigen nummers maar voornamelijk covers van oa :John Cale, Neil Young, Nick Cave, R.E.M. enz...
Omgeving Eeklo
Bvdw@telenet.be
0497 83 72 94

Bart Van de Woestijne

Zanger(es) gezocht 25/10/2017 18:19

Ervaren bassist en gitarist zoeken zanger(es) om iets op te starten in bluesy/funky stijl in de stijl van Shakura S'Aida Band, Eva Cassidy, Ina Forsman, Lizz Wright. Repetitie te Kruibeke. +32 498 166 348


Stratman

Sixties coverband zoekt lead en backing vocals (m/v) 25/10/2017 13:54

Gloednieuwe sixties coverband met ervaren muzikanten zoekt lead en backing vocals (m/v) die zelf grotendeels de playlist zullen bepalen. Alle genres komen aan bod: pop, rock, soul, blues, folk, country, psychedelic. Repetities in Ternat.​​​

Riste

Youtube-collab 25/10/2017 12:29

Hoi

Wie heeft zin in een youtube-collab?
Mijn kanaal: Occie17th

Speel geen instrumenten dus iemand die dit wel kan is zeker welkom.
Afspreken is makkelijkste in de week voor mij.

Mail me!

frederik

Zang en percussie gezocht. 20/10/2017 17:47

Ervaren bassist en gitarist zoeken zangtalent en percussionist(e) om iets op te starten in bluesy/funky stijl in de stijl van Shakura S'Aida Band, Eva Cassidy, Ina Forsman, Lizz Wright. Repetitie te Kruibeke.
+32 498 166 348

Stratman

pianist of violist of klarinettist gevraagd 19/10/2017 22:26

Wij zijn een kleinkunstgroep (met eigen nummers) die al 2 jaar samen speelt en al zo'n 10 maal optrad. Graag zochten we nog versterking (pianist, violist, klarinettist), wel graag muzikanten die zelf kunnen een beetje kunnen improviseren.

Koen De Roo

drummer en zanger 17/10/2017 23:16

Goeiendag ik ben nog op zoek naar een drummer viir een beginnende heavy metal band en ook nog een zanger/zangeres die goed kan screamen ik zel ben gitarist en ben 16 jaar de bassist is 18 jaar dus leeftijd maakt niet zoveel uit

Gino

Partycover band zoekt: zanger, gitarist(e) en toetsenist(e) 17/10/2017 11:07

Wij zijn 4 gedreven twintigers (24, 25, 26 en 28) uit het Waasland (Sint-Niklaas) die nog op zoek zijn naar een toetsenist(e) ,een zanger en een giatarist(e) om een partycoverband à la Cookies & Cream of Les Truttes uit de grond te stampen. Hebben al heel wat ervaring op en rond het podium. Bedoeling is om op een fijne manier samen wat medleys uit te denken en ze later met overtuiging aan het publiek te laten horen! We repeteren in Temse. Ben jij de persoon die we zoeken en heb je immens veel zin om mee een tof projectje uit te bouwen, stuur dan zeker een mailtje!

Constant

Zanger gezocht 17/10/2017 07:03

Ik ben met de opstart bezig van Tribute band rond de Simple minds.
In dit kader op zoek naar een gemotiveerde zanger,
Leeftijd is niet belangrijk motivatie wel
Repetitie op donderdagavond maar dit kan nog gewijzigd worden.
Ervaring is geen must een beetje talent wel.
Intresse 0473 43 01 92
Chris

Chris

trombones-tuba's-bassen gezocht 16/10/2017 19:43

Wij zijn een leuke groep -zoeken nog enkele instrumenten =trombones-tuba's-bassen .
spelen makkelijke volkse muziek -omgeving Temse .

Marc Poppe

Zang en percussie gezocht. 16/10/2017 16:39

Ervaren bassist en gitarist zoeken zangtalent en percussionist(e) om iets op te starten in bluesy/funky stijl in de stijl van Shakura S'Aida Band, Eva Cassidy, Ina Forsman, Lizz Wright. Repetitie te Kruibeke.
+32 498 166 348

Stratman

Despite It All zoekt tweede gitarist 15/10/2017 23:56

Despite It All, een post hardcoreband uit Sint Truiden (Limburg) zoekt nog een tweede gitarist. Wat? - We spelen een mix van poppunk, hardcore en metalcore. Waar en Wanneer? We repeteren aan het station van Sint Truiden (makkelijk bereikbaar met trein en bus), dit elke donderdag van 19u15 tot 21u15 Invloeden - Neck Deep - New Found Glory - A Day To Remember - Stick To Your Guns - As I Lay Dying - Killswitch Engage Ambitie Veel shows spelen, op korte termijn een ep uitbrengen en natuurlijk having a good time while we're doing this! Lijkt dit je wat, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen!

Kevin Foriers

Medleygerichte coverband (omg Genk) zkt zanger/zangeres 15/10/2017 07:42

We zijn een medleygerichte coverband van enig niveau en zijn actief in diverse genres en stijlen. We spelen hedendaagse en classic rock, pop, disco, dance,... De band bestaat uit een zangeres, drummer, bassiste, gitarist en toetsenist. Het is de bedoeling om samen met de aanwezige zangers een hoog showgehalte te bereiken. De setlist zit reeds in de eindfase van repeteren, dus we zijn bijna stageklaar. Repetities gaan om de twee weken door in Bilzen of Genk.

Frank

Toetsenist(e) gezocht 14/10/2017 11:25

Opstartende band bestaande uit zangeres / gitarist / drum & bas met blues-soul-jazzy programma zoekt nog een toetsenist of toetseniste. Leadsheets kunnen bezorgd worden; repetities regio Bornem - Antwerpen. Indien interesse graag een mailtje naar gie4@msn.com

Guy

Ervaren Bassist zoek band of losse muzikanten 13/10/2017 23:37

Ervaren Bassist met jarenlange ervaring opnamestudio's en podiumervaring ex Berklee student /unief.Boston.USA speel contrabas -fretless/bas alle stijlen zijn welkom.

** inthenavy@outlook.be **
0494 59 84 36 ( bel of sms)
Groeten
Ivan

Ivan

Gezocht gitarist 13/10/2017 10:37

Drummer en bassist zoeken nog een gitarist/ eventuele zanger om een leuke tijd tegemoed te gaan lekker yammen/oefenen en wat eigen liedjes maken genre soft rock pop country

Swa croes

mede gitarist (acoustisch) gezocht om samen muziek te spelen 12/10/2017 11:45

hallo iedereen,
mijn naam is andre pellecom 53j. ben beginnend acoustisch gitarist.Hou van bluegrass en folk music.
Ik zou graag met een iemand op wekelijkse basis willen samenspelen om sneller ervaring te krijgen in het spelen.
Ikzelf ben van de regio moerbeke-waas /Stekene.
het zou leuk zijn mocht het iemand van +/- in de buurt zijn.
0486/831472

andre P.

andre pellecom

Zanger gitarist zoekt sixties coverband 11/10/2017 12:21

Zijn er nog oldies groepen ?? Ex bal orkest muzikant zoek groep. Liefst muziek van de jaren 60’-70’ Zoals CCR- The beatles - Eddie cochran – Carl Perkings – Elvis – Ciff – The mavericks nzv-nzv Natuurlijk zal ik me aanpassen aan de rest van de groep . Plezier maken is de bootschap Moet niet pro zijn. Maar toch een beetje ernstig. Optredens moet niet, maar mag wel . Ik ben gitarist, ritme/solo zing eerste of tweede stem K’ben in pensioen en heb dus veel tijd . Heb nog volledige PA ( wanneer nodig ) .Liefst uit de streek van VL Braband--Antwerpen Laat me uw telefoon nummer ? Of bel mij 0497 486383

Jean

Zanger(es) en gitarist(e) gezocht voor coverband 09/10/2017 09:33

Gitarist(e) en zanger(es) gezocht opstartende coverband met ervaren muzikanten.
Eigen inbreng mogelijk. Repetities elke week te Denderleeuw.
Er is momenteel een gitarist, drummer en bassist.
Volgende nummers staan op het programma:
Hard times The Scabs
Start me up The Stones
Bad case of loving you Robert Palmer
Born to be wild Steppenwolf
Iedereen is van de wereld The Scene
Allright now The free
So long Dr Feelgood
Call me the breez Lynyrd Skynyrd
The letter The box tops
Nights in white satin The Moody blues
Summertime blues Brian Setzer
Kom van dat dak af Peter Koelewijn
Bony Moronie Johnny winter
Hey Joe Jimmy Hendrix
Cocaine Eric Clapton
Blauw The Scene
Green river CCR
Need you love so bad Fleetwood Mac
Have you ever seen the rain CCR

Pierre

Gitarist zoekt band/muzikanten 07/10/2017 15:04

Gitarist (25) zoekt een band of muzikanten, tussen Antwerpen/Turnhout ongeveer, om samen goede muziek te maken of covers te spelen en plezier te maken.

Cloud9

drummer zoekt bandleden 07/10/2017 08:12

Hey , ik ben Yannick . Wanneer ik drum , speel ik vooral pop/rock muziek . Ik drum al 8 jaar en volg al 6 jaar les . Ik heb nog geen bandervaring . Ik ben 13 jaar en zoek dan ook bandleden rond deze leeftijd . Contacteer mij voor meer informatie - yannick.verstrepen@hotmail.com

yannick

Medleygerichte coverband (omg Genk) zkt zangeres 06/10/2017 23:12

We zijn een medleygerichte coverband van enig niveau en zijn actief in diverse genres en stijlen. We spelen hedendaagse en classic rock, pop, disco, dance,... De band bestaat uit een zangeres, drummer, bassiste, gitarist en toetsenist. Het is de bedoeling om samen met de aanwezige zangers een hoog showgehalte te bereiken. De setlist zit reeds in de eindfase van repeteren, dus we zijn bijna stageklaar. Repetities gaan om de twee weken door in Bilzen of Genk.

Frank

​Band zoekt gitarist(e) 06/10/2017 14:10

Band zoekt zanger(es) om band te vervolledigen. Repetities regio Brugge / meetjesland.​​

Dieter

Hardcore/beatdown band 04/10/2017 16:52

Joooow, ik ben Tim en ik ben 20 jaar en ik hou van hardcore/beatdown muziek. Ik speel al een tijdje gitaar en ben nu ook goed op weg met screamen en het zou de max zijn mocht ik mijn passie kunnen delen met anderen. Ik heb nog geen band ervaring maar dit is echt een grote droom van mij om een hardcoreband te starten!

Tim De Decker

Beginnend basgitarist zoekt groep om te lammen/oefenen 04/10/2017 16:26

Hey, ben 40'er en speel 3 jaar bas (volg ook les) en zou graag wat repeteren met andere beginnende of mid ervaren muzikanten / band. Liefst stevigere stijlen, maar mag ook motown/new wave/rock.

Gert

Ervaren Solo/Ritme Gitarist gezocht 03/10/2017 23:59

Goed draaiende Rockabilly/Old skool rock 'n roll band zoekt wegens aankomend vertrek van onze gitarist (hij gaat andere oorden opzoeken) ;) ,snel een waardige VASTE vervanger.
Tweewekelijkse Repetities Antwerpen op woensdag.
Groetjessssss
www.straykitten.be

Sandra

---band--- 03/10/2017 20:11

Heyhey, ik ben Marie en studeer nu al 3 jaar op de kunstschool in Hasselt de richting muziek ( 2 jaar gitaar, 1 jaar singer/song-writing). Ik ben het optreden met solowerk een beetje beu gezien en wil super graag samenwerken met muzikanten met ongeveer dezelfde instelling en motivatie als mij. Ben jij een drummer, gitarist, bassist of toetsenist(15-25j)? En heb je gewoonweg zin om nieuwe muziek te componeren en covers te doen van bv. Sonic Youth, The Velvet underground, Mac demarco, Frank zappa etc.
Contacteer me dan voor meer informatie ~ marie.claesn@gmail.com ~

Marie

GABRIEL SCAR zoekt lead gitarist(e) 02/10/2017 13:12

Pop/rock band GABRIEL SCAR (​​​​https://www.facebook.com/Gabriel-Scar-88267792100) zoekt een nieuwe lead gitarist(e). We spelen vooral eigen liedjes, aangevuld met een 4-tal covers, om ook iets herkenbaars in de setlist te hebben. Onze lead gitarist is wegens gezondheidsproblemen moeten stoppen. Zo goed als in elk lied van ons zit wel solo werk. Soms meer technisch, dan weer spelend op het gevoel, van stevig tot heel zacht. Er zit voor ieder wat wils in. Ons genre is pop/rock en ballades. Maar elk lied heeft wel een eigen toets mee gekregen. Bij het ene is er een metal invloed in verwerkt, bij een ander dan weer een funky toets, over blues tot zelfs latin invloeden. Er zit dus wel wat variatie in de liedjes, om het niet saai te laten worden. We repeteren in Waasmunster (Oost-Vlaanderen). Normaal is dit 1 maal per maand op een zondagnamiddag, wanneer er optredens zijn gaat de frequentie wel altijd omhoog. We organiseren een testdag, waar we de kandidaten naar uitnodigen, op zondagnamiddag 29 oktober 2017. Er wordt gevraagd om een 3-tal van onze liedjes voor te bereiden. Laat even iets weten, als er interesse is, op gunti1@hotmail.com.

Huyghe Gunther

STAR KISSES zoekt bassist(e) of 2de toetsenist(e) 02/10/2017 13:10

We zoeken met STAR KISSES (https://www.facebook.com/Star-Kisses-1564419330438018/) een bassist(e) of een 2de toetsenist(e). We brengen vooral eigen werk, in het genre electropop. Beetje in de stijl van bands als o.a. Depeche Mode. Laat bij interesse iets weten op gunti1 (at) hotmail.com. De repetities gaan door in Puurs (om de 2 weken) op zondag van 17u tot 20u.

Luister op de Facebook pagina misschien even naar de demo filmpjes van de liedjes NIGHT BIRDS en MIRROR MASK. Het is vooral in die richting te zoeken, het genre dat we brengen.​​​​

Huyghe Gunther

Keyboard speler gezocht! 01/10/2017 22:53

Onze groep zoekt een keyboard speler ter versterking. Bij voorkeur geen beginners, en ook geen mensen die denken de wereld te gaan veroveren met hun talent.
Ons doel, als 35 plussers, is in de eerste plaats zo goed mogelijke muziek maken binnen onze mogelijkheden. Occasionele optredens zijn dan het logische gevolg zonder dat dit de agenda's gaat overheersen.
Qua stijl zijn we gericht naar het rock genre met uitschieters in wat funky en disco dingen. We staan open voor veel, maar zoeken steeds de groove.
Regio waar dit prachtig gezelschap samenkomt is Putte-Kapellen (2950)
Repetities op maandagavond.

Vragen of interesse? Dan stel ik voor dat je contact opneemt!

Pascal

singer/songwriter zoekt bassist/gitarist 01/10/2017 17:58

Marie - 16j - Limburg
Ik ben op zoek naar een bassist en of een gitarist, want ik ben bezig met het opstarten van een band. Ik studeer nu ongeveer al 3 jaar muziek op de kunstschool in Hasselt. Ook schrijf ik mijn eigen muziek maar zou ik graag meer ervaring op doen in een band en het solo-werk een beetje achterlaten. Wil je meer informatie, stuur me een email.

Marie

Zanger gezocht. 01/10/2017 12:47

Rockgroepje bestaande uit 40,50 en zestigers zoeken zanger met een grote liefde voor CCR, bluesrock en muziek van de 70,80 en 90er jaren.
Repeteren is primordiaal, optreden mag, gitarist is wel geregeld op reis.
Niets moet, alles kan !
Eigen repetitieruimte voorzien, repetities 's avonds.

Gsm: 0478742009

de herdt marc

All round gitarist 01/10/2017 01:03

Wij : "The New Goodies" uit Herselt zoeken ,ter vervanging van ons markske, een nieuwe gitarist. Wij spelen vooral dansmuziek in alle genres, voor alle leeftijden. Een optreden duurt gewoonlijk 4 uur met een kwartiertje pauze tussendoor. Ons repertoire bestaat uit zo'n 250 nummers van de jaren 50 tot op heden.

BART EECKHOUT

Keyboarderspeler accordeonist 30/09/2017 10:55

0487 750 511

Kotlarek erwin

Keyboarderspeler accordeonist 29/09/2017 17:57

Zoekt band met optredens
Oldies

Erwin

Band zoekt zanger(es) 29/09/2017 13:00

Band zoekt zanger(es) om band te vervolledigen. Repetities regio Brugge / meetjesland.

Dieter

Drummer gezocht 27/09/2017 23:03

Accordeonvereniging Con Amore is op zoek naar een drummer
Wij zijn een gemotiveerde en enthousiaste vereniging en spelen in de eredivisie
Wij zijn een groep van 22 personen
Ons repertoire is heel gevarieerd
Pop en klassiek
Interesse ?
Op onze website vind u alle gegevens
www.conamorezundert.nl

Lian Billet

Bluesgitarist, vijftiger, zoekt band of muzikanten. 26/09/2017 18:25

Bluesgitarist, vijftiger, zoekt band of muzikanten.
Goede sound & bandervaring. Regio Waasland.
Graag uw reacties a volonté! +32 498 166 348

Stratman

Ervaren violist/gitarist zoekt muzikale compagnons 25/09/2017 23:10

Als 36-jarige instrumentalist (viool, gitaar, mandoline, ... als er maar snaren op zitten) kijk ik er naar uit om opnieuw samen met anderen muziek te maken. 32 jaar geleden strijkte ik mijn eerste vioolnoten en in mijn jonge tienerjaren kocht ik mijn eerste gitaar. Muzikale studies: muziekacademie, kunsthumaniora (daar was piano een verplicht vak), master of Arts (musicologie UGent). Steeds muziek blijven spelen maar sinds 10j niet meer bij een vaste band. Nu de kids wat groter zijn, is de tijd rijp om me opnieuw muzikaal te binden.
Ik zoek ervaren muzikale compagnons, die net als ik een gezonde dosis muzikale trots bezitten om iets deftigs op poten te zetten en ook af en toe een optreden zien zitten.
De bedoeling is dus om iets op te starten of aan te sluiten bij een bestaande band.
Genre: Moeilijk kiezen (van gipsy tot rock). Mijn voorkeur in de recente muziekgeschiedenis gaat uit naar de jaren 60/70. Mijn persoonlijke toppers: Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Bob Dylan, Johnny Cash, ... Hoewel ik Triggerfinger, Royal Blood, the Simple Minds en The Editors (om er maar een paar te noemen) ook best kan pruimen.
Om daar toch een label op te plakken: rock, jazz, blues, funk,
Regio: Gent/Kortrijk

Chris

zanger/muzikanten gezocht 24/09/2017 11:48

Gitarist (32) uit Heist op den Berg zoekt muzikanten (drummer, gitarist, bassist, toetsenist, klarinettist of trompettist, eender wie muziek wil maken) om covers te brengen (genre Nirvana, Bush, The Stooges, Radiohead, The National,.. Enfin, gewoon goeie songs van goeie songschrijvers), eigen songs te schrijven maar vooral fun te hebben in een muzikaal proces. Anyone interested..? Grts

Bart Kerremans

Toetsenist gezocht in Antwerpse Kempen 23/09/2017 18:48

4 toffe muzikanten uit Merksplas zoeken een toetsenist om hen te vervoegen. We zijn een groep van enthousiaste mensen die een repertoire hebben van eigen nummers. Stijl is pop / rock. Repetitielokaal en PA is aanwezig. Repetitie op dinsdagavond in Merksplas. Contact johrie@live.be

Johan

Folk groep zoekt bassist. 22/09/2017 08:40

Wij zijn een folkgroep bestaande uit 4 personen, 2 zangeressen , een violiste en een gitarist. Leeftijd 40+ We maken akoestische meerstemmige muziek.
Ons huidig repertoire bestaat uit het betere Folk/ singer songwriter werk (Carol king, Simon & Garfunkel, Heather Nova, Lais, ... ) We werken ook aan eigen nummers.
Onze bassist heeft de groep verlaten voor nieuwe uitdagingen waarbij we hem veel succes wensen.
Daarom zoeken we nu een nieuwe bassist(e) bij voorkeur akoestisch en/of Contra.
Je moet geen virtuoos zijn maar je instrument wel goed beheersen, kennis van notenleer is meegenomen. Repetities gaan door op vrijdagavond afwisselend in Morkhoven en Mortsel. Na je reactie bezorgen we je een gedetailleerde playlist
reacties naar : robert.van.gossem@telenet.be

Robert Van Gossem

Old Skool Reggae en Ska Band 21/09/2017 21:48

Pas geboren reggae/ ska band, zoekt nog een paar ervaren en positieve ingestelde muzikanten : Ben je een ZANGER en/of 2de GITARIST en/of TOETSENIST en/of PERCUSSIONIST (m/v) of je bespeelt nog een ANDERE INSTRUMENT..?, en je hebt volle goesting om van nul een nieuwe reggaegroep op te richten, aarzel niet om ons te contacteren voor meer info ! Regio Antwerpen

Sandra

Keybordspeler, gitarist(e) en zanger gezocht voor Partycoverband uit Waasland 18/09/2017 19:42

Wij zijn 4 gedreven twintigers (24, 25, 26 en 28) uit het Waasland (Sint-Niklaas) die nog op zoek zijn naar een toetsenist, een zanger en een giatarist(e) om een partycoverband à la Cookies & Cream of Les Truttes uit de grond te stampen. Hebben al heel wat ervaring op en rond het podium als bassist, zangeres, gitarist (+ zanger) en drummer. Bedoeling is om op een fijne manier samen wat medleys uit te denken en ze later met overtuiging aan het publiek te laten horen! Ben jij de persoon die we zoeken en heb je immens veel zin om mee een tof projectje uit te bouwen, stuur dan zeker een mailtje op constant@deistelrock.be

Constant

Zangeres zoekt gitarist 18/09/2017 14:23

Hou vooral van blues, maar ook soul, rock, jazz, funk, etno. Heb eigen nummers geschreven binnen deze genres en wil deze graag kunnen uitvoeren, zonder m'n zelfgeprogrammeerde backings te moeten gebruiken. Ik zoek iemand die (bij voorkeur) gitaar speelt en dit ziet zitten, van hetzelfde genre (s) houdt en eventueel ook eigen nummers schrijft die bluesy klinken of aanleunen bij blues... M.a.w. ik zoek een muzikale match om samen eigen nummers te maken.

eWe

Drummer gezocht 17/09/2017 15:31

Onze band genaamd Times met 2 jaar ervaring zoekt een nieuwe drummer.
Dit jaar zijn we 2 jaar bezig met het coveren van stijlen zoals pop/poprock/R&B en andere. We schrijven ook volop aan ons eigen nummers.
Onze groep bestaat uit een pianist, gitarist en 2 zangeressen en hopelijk binnenkort met een nieuwe drummer erbij. We zijn allemaal tussen de 15j en 16j en repeteren wekelijks te Zwevegem.
Stuur gerust een mail voor info of om eens mee te repeteren.

Times

backings en of gitarist gezocht 17/09/2017 11:16

voltallige band zoekt nog versterking in tweede front of backing en/of gitarist
Wat krijg je
Heerlijke en eerlijke band
5 koppige bezetting
Gemotiveerde bandleden
Creatief herwerkte covers
Eigen inbreng
Geen ego’s wel mensen die samen creatief zijn

chris

Ervaren bluesdrummer gezocht 16/09/2017 14:49

We starten terug met onze XXL-bluesgroep. M.a.w. een doorsnee bluesgroep met uitbreiding van 4 blazers en aangepaste arrangementen.
Hiervoor zijn we nog op zoek naar een ervaren, strakke, bluesdrummer
0478030210

luc verbeure

Drummer gezocht voor groep in Merksplas 15/09/2017 16:20

Opstarten groep is op zoek naar aangename drummer zonder ster allures. Er zijn reeds een groot aantal eigen nummers die we verder samen gaan uit werken, met mogelijkheid tot eigen inbreng. Covers zullen enkel in heel uitzonderlijke gevallen kunnen, maar zijn zeker niet het doel.

Johan

Sixties coverband zoekt keyboardspeler 15/09/2017 13:14

Sixties coverband is op zoek naar een goede keyboardspeler. De playlist zal bestaan uit bekende en minder bekende Engelstalige songs in de genres pop, rock, soul, blues, country, psychedelic, folk. De presetlist bestaat uit een tweehonderdtal nummers waaruit in overleg met alle muzikanten de uiteindelijke playlist (ongeveer 25 nummers) wordt opgesteld. Repetities zullen plaatsvinden in de regio Ternat.

Riste

muziek 15/09/2017 09:42

IK BEN EEN AL WAT OUDERE GITARIST(zanger) MET VELE JAREN ERVARING IN COVERBANDS . IK HEB ZEER GOED MATERIAL GIBSON EN MARTIN ACOESTISCH EN FENDER EN BURNS ELECTRISCH . VERSTERKERS VOX EN MARSHALL EN TWEE MICRO,S. IK HOU VAN ALLE GENRES VAN MUZIEK (iets minder van hard rock en rap)
HEB OOK VEEL ERVARING IN BEGELEIDING VAN ZANGER(es)
IK KAN AKOORDEN SCHEMA,S LEZEN EN SOLO,S VAN BESTAANDE NRS
INSTUDEREN VOOR VOLGENDE REPWETITIE,S. BVB SULTANS OFF SWING (zingen en spelen met solowerk tegelijk of bvb Hotel California met eindsolo) verder veel ervaring met oude rocknrs ) MIJN STEM ZETTING /KLANK , LEENT ZICH VOOR SONGS VAN CCR ( J. FOGHERTY) EN ROCK OOK FRANSE EN NEDERLANDSE LIEDJES
graag vrijblijvende ouditie .bel op 0496 30 31 04. IN EEN STRAAL VAN +/- 50km rond Antwerpen of op Email anfrekes @gmail.com grtjs Freddy

freddy kessens

Toetsenist gezocht 14/09/2017 21:59

Voor een opstartende band in het blues-soul-jazzy-pop genre zoeken we nog een toetsenist(e) die voor de hammond & piano invulling kan zorgen, en die de nodige tijd wil steken in het thuis uitzoeken en voorbereiden van de nummers; basispartituren kunnen desgewenst bezorgd worden. Repetities in regio Bornem - Antwerpen. Indien geïnteresseerd graag een mailtje naar gie4@msn.com .

Guy

Rock cover band zoekt ervaren drummer 14/09/2017 08:34

Gezocht: goeie, ervaren drummer voor onze rock cover band. Wekelijks repeteren afwisselend op dinsdag of woensdag in eigen privéstudio in Meldert, Hoegaarden. Af en toe optreden (+- 10/jaar).

Er is een degelijke repetitiedrum aanwezig in de studio, maar een eigen drumset van goeie kwaliteit om op te treden is noodzakelijk.
Onze groep heet Alibi Ike, en bestaat uit volgende muzikanten:
Katia Dombrecht (lead &backing vocals)
Stef Hendrickx (lead & backing vocals, akoestische gitaar, toetsen)
Jan Swevers (elektrische gitaar)
Erik Huyberechts (elektrische gitaar, toetsen, backing vocals)
Dirk Dewel (bas)

We zijn allemaal vijftigers en spelen al lang samen, de groep bestaat bijna 23 jaar. We trachten om de nummers die we spelen zo dicht mogelijk te laten aansluiten bij het origineel.
We zoeken een gevorderde M/V drummer die muziek maakt uit liefhebberij, maar toch een hoog niveau bereikt. Aub geen beginners, jonge veulens of kandidaten die geld willen verdienen met optreden/repeteren (er is over het algemeen wel een vergoeding als we gaan optreden, maar rijk word je daar niet van  ). We houden van strak en muzikaal. Onze ideale kandidaat is technisch sterk genoeg om de soms wel pittige, moeilijkere drumpartijen te kunnen spelen en tegelijk de groove te behouden. Alibi Ike is voor ons onze hobby en dus een engagement op lange termijn, geen los project.
Het genre dat we brengen kan heel breed zijn. Een greep uit het repertoire: Foo Fighters, Queens of the Stone Age, Pearl Jam, Skunk Anansie, Anouk, Alanis Morissette, Alabama Shakes, maar ook Rage against the Machine, Black Keys, Kings of Leon, U2, Radiohead, Neil Young, Stone Temple Pilots, Red hot chili peppers,…

Contact:
0499 40 56 97
hendrickxstef@telenet.be

Stef Hendrickx

Stoner/Doom/Sludge project 13/09/2017 13:34

Ik ben een gitarist (27 jaar) uit Mechelen ​​die graag een nieuw en serieus project​ wil starten. Het zou van Stoner rock tot sludge metal gaan, door bands die mij persoonlijk beïnvloeden zoals de Melvins, Kyuss, The Sword, Qotsa, Electric Wizard enz. Ik ben opzoek naar in de eerste plaats een gemotiveerde drummer om samen mee wat aan ideeën te prullen. Normaal gezien is repeteren mogelijk te Mechelen. ​Indien interesse contacteer mij op thomasdufour0​​​​@gmail.com​​​ ​

​Grtz​​​​

Thomas Dufour

Zanger/Zangeres gezocht 12/09/2017 20:09

Wij zijn op zoek naar een Zanger/Zangeres voor een beginners coverbandje.
(2 gitaristen, 1 bassist, 1 drummer en 1 vioolinist vrouw) We reperteren 1x in de week in De trix in Antwerpen., Genre Pop/Rock en latin muziek....meer info mail

rolf

Drummer gezocht 12/09/2017 18:50

Coverband uit Stekene ( pop/rock covers)
Zoekt drummer liefst met ( beetje ervaring) leeftijd niet belangrijk.
Intresse ? 0475.55.03.96
thom777 @skynet.be

Thomas

jamsessie 12/09/2017 18:20

Wij (zanger/gitarist/pianist Dominique De Ruyter en zangeres Ann) organiseren nu donderdag 14 september een originele jamsessie. En omdat zo'n originele sessie meer lef van de zangers en muzikanten vraagt - omdat nummers alle kanten op kunnen gaan - zijn wij op zoek naar lefgozers! We jammen van 19u.00 tot 22u.00 in een supergezellige repetitieruimte in Torhout. Na de jam kunnen we tussen pot en pint 'evalueren'

Dominique en Ann

'50s Rock 'n' Roll band zoekt bassist(e) 11/09/2017 17:55

Wij (zangeres + ritme gitarist + drummer) zoeken een (contra)bassist(e) voor onze '50s rock 'n' roll / rhythm & blues / rockabilly covergroep. Denk Bo Diddley, Chuck Berry, The Coasters, Eddie Cochran etc. Repetities te Antwerpen.

Christophe

bas gitarist 11/09/2017 10:59

Wij zoeken een bas gitarist voor onze oldtimersband

De Preter

Gitarist zoekt pop/rock band 10/09/2017 18:55

Hallo Ik ben Daan (16),
Ik speel nu al een paar jaar gitaar (zowel acoustisch als elektrisch) en ik ben op zoek naar een pop/rock band. De voornaamste reden waarom ik een band zoek is omdat ik denk dat bandervaring mij zou helpen om voortgang te boeken met gitaarspelen. Ondanks dat ik al een gitaarleraar heb in Bergen op Zoom denk ik dat bandervaring mij ook zal helpen aangezien ik over een paar jaar een muzikale studie wil gaan volgen. Ik zoek een band met leden van ongeveer mijn leeftijd.
Wil je meer over mij te weten komen, stuur dan een e-mail.

Daan Vester

All-round gitarist gezocht 10/09/2017 18:49

Voor ons bandje (Zangeres, keyboard, drummer, bassist) zijn wij op zoek naar een gitarist om de huidige te vervangen. We spelen vooral dansmuziek van alle tijden. Optredens in dancings en evenementen. We spelen, in tegenstelling met de meeste concurrenten, alles live. Optredens maximum 2 per maand.

BART EECKHOUT

Gitarist(e) gezocht 09/09/2017 22:38

Gezocht: gitarist(e) die de pannen van het dak komt spelen in spiksplinternieuwe pop coverband uit Maasmechelen. Bij interesse graag een seintje via mail (joke.vanhoof@gmail.com) of telefoon (0497/128422)

Joke Vanhoof

beginnend metal toetsenist 09/09/2017 15:18

Ik ben een beginnende metal toetsenist (15 jaar, december 16) die graag in een band wil. Ik heb ervaring met de muziek van Alestorm . zoals keelhauled en over the seas. Ik ben ook verder geïnteresseerd in de bands: Heavenly en Gloryhamer. Ik speel nu nog op keyboard maar ben bezig met het aanschaffen van een keytar. het zou fijn zijn als de band zich in het groene hart bevind, want dan is het niet ver reizen.
E-mail: thmkeyboard@gmail.com

THM

Zanger/zangeres gezocht voor coverband 08/09/2017 17:56

Voor onze nieuwe coverband zijn wij op zoek naar een zanger/zangeres.
Gitaar - bas - drums reeds aanwezig. Wij zijn late veertigers uit regio Aarschot.
Genre : Blues - Bluesrock - '70 - '80 - '90 Rock, akoestische nummers, ...
In feite is zeer veel mogelijk (zolang het maar om goeie muziek gaat).
De setlist wordt uiteraard in onderling overleg opgesteld.
De repetities gaan door in Rillaar - P.A.-installatie is aanwezig.

Filip Thijs

Drummer zoekt blues band. 07/09/2017 20:04

Drummer zoekt spelende blues band. Limburg

stefan hnatuszok

Toetsenist gezocht voor cover band 04/09/2017 17:33

Wij zijn de coverband Unchained uit Alkmaar en zoeken met spoed een gevorderd toetsenist die bij ons in de band wil komen de band bestaat uit 2 zangeressen,drummer,gitarist en bassist
Dus schroom je niet and join the band volgende maand staat er weer een optreden dus vandaar dat wij met spoed een toetsenist zoeken
Mvg Frank tel.06-40309738 of 0223-651136 bellen is sneller

F.Brandes

Drummer gezocht 04/09/2017 16:55

Hallo ,

Hardrockband uit hasselt zoekt drummer , eigen repertoire , repetities elke vrijdag in hasselt
Motivatie zeker zo belangrijk als ervaring , wil je eens komen proberen mail dan jvanheusden@telenet.be

Johan Vanheusden

Zangeres en toetsennist(te) gezocht 04/09/2017 14:32

Coverban Last Chance is op zoek naar een zangeres en een toetsenist(te) voor onze band spelen covers van toen en nu voor jong en oud
repeteren op maandag avond te Antwerpen (Luchtbal) van 19.00 tot 22.30

Last Chance

Zanger zoekt coverband... 04/09/2017 12:09

Beste,

Zanger, 27 jaar, zoekt coverband van System of a Down om helemaal uit te leven!
Woonachtig te Gent en elke dag beschikbaar vanaf 17u.
Verplaatsing is absoluut geen probleem!

Rock/Metal-groeten

Kevin

Kevin Verbeke

gitarist gezocht 03/09/2017 21:08

We zijn op zoek naar een ritme gitarist om onze band te vervolledigen.
Momentele bezetting, is bas drum en gitaar.
Genre is instro surf.
Repetities gaan door te Lochristi.
Wij spelen voornamelijk voor de fun, af en toe een optreden is echter meegenomen.
0493 54 23 07

Peter De Bock

Bluesgitarist, vijftiger, zoekt band of muzikanten. 03/09/2017 19:43

Bluesgitarist, vijftiger, zoekt band of muzikanten.
Goede sound & bandervaring. Regio Waasland.
Graag uw reacties a volonté! +32 498 166 348

Stratman

Zangeres/gitariste zoekt band 03/09/2017 19:40

Hoi!

Ik ben een 21-jarige zangeres en gitariste die op zoek is naar een gitarist, drummer en basgitarist om een bandje op te starten! Genre in stijl van Ed Sheeran, Roxette, The Fray, Greenday, One republic, ... Heb je interesse, stuur dan zeker een mailtje naar lore_witters1209@hotmail.com!

Lore

Band 03/09/2017 15:06

Hoi, ik ben matthias 13 jaar oud en speel gitaar. Zin om samen met mij te spelen?
Laat mij iets weten!

Matthias de Rijke

Drummer/Drumster gezocht 03/09/2017 12:29

Voor een opstartende band in het blues-soul-jazzy-pop genre zoeken we een technisch onderlegde drummer/ster die zowel het strakke als subtiele werk aankan, en de nodige tijd wil steken in het thuis uitzoeken en voorbereiden van de nummers. Repetities regio Bornem - Antwerpen. Indien geïnteresseerd graag een mailtje naar gie4@msn.com .

Guy

Saxofonist zoekt groepje 01/09/2017 21:31

Hoi, ik speel saxofoon tenor en zoek een bandje. Bekende nummers, jazzy etc.. open voor alle muziekgenres. Regio Brugge. Let me know!

Ineke

Zangeres zoekt band 01/09/2017 19:40

Zangeres zoekt gemotiveerde band voor het componeren van eigen rock- en funknummers! Ik heb een aantal teksten die ik graag op muziek zou willen zetten ... Who's up for the challenge? :) Regio Brussel

KP

Zanger zoekt band 31/08/2017 14:30

Hey, ik ben Hans 34 jaar en zingen is een grote passie van mij. Ik ben op zoek naar een band die covers speelt. Let me know ;)

Hans

Eeklo 31/08/2017 14:09

Goede dag

Ik heet Richard , ik ben 25 jaar oud en zoek gitarist of pop- Rock Muziek Band uit oost Vlaanderen ( geen oude mensen van muziek Band ) Eeklo , Waarschoot , of Gent en Regio ...

Meer informatije via mijn E -mail Richard.birosss@gmail.com

Bij voorbeeld muziek stijl van LAWSON , ED SHEERAN , en meer pop rock stijl .

Danke u wel voor uw aantword

Groetjes

Richard

Richard B

zangeres gezocht voor nieuw pop/rock project 31/08/2017 01:04

Mogen wij vriendelijk verzoeken indien interesse een demo te sturen naar:

guymichiels@hotmail.com

alvast bedankt,

Guy

Guy Michiels

Voodoo Shop zoekt bassist 30/08/2017 19:58

De band Voodoo Shop zoekt een vaste bassist om samen op te treden en onze nieuwe CD te releasen. We spelen eigen rocknummers met een vleugje folk. Zelf zijn we allemaal rond de 23 jaar oud. Repetities gaan door in Zele. We zoeken iemand die tijd en zin heeft om wekelijks te repeteren, en een goed niveau heeft om op gehoor onze nummers te leren.
Je kan muziek van ons beluisteren op
www.vi.be/voodooshop

Joris Dhooghe

drummer gezocht 30/08/2017 12:50

The FlashBack Tunes is een coverband die zich richt op de rockmuziek van de jaren 70. Wij zoeken een (nieuwe) drummer die met dit soort muziek veel affiniteit heeft.
Leeftijd speelt in principe geen rol maar vermoedelijk ben je net zoals wij (zanger/gitarist, bas en lead gitaar) een eindje in de 50. Jonger is geen bezwaar maar je moet je dan wel kunnen vinden in dingen als de Stones, CCR, Status Quo, Slade, Mud, Clapton etc. Van ons concept wijken we niet af.
Wij repeteren in Brasschaat

Graag reactie per mail naar theflashbacktunes70@gmail.com. Bij interesse sturen we play list, clipjes etc door.

Johan

Hardcore band zoekt zanger 30/08/2017 03:08

Wij zijn een beginnende hardcore band uit Moerbeke-Waas bestaande uit 3 jonge twintigers die gitaar, drum en bas spelen. Na een tijdje samen te jammen en een 10-tal nummers te schrijven wordt het tijd om een zanger aan onze line-up toe te voegen om een demo op te nemen en shows te beginnen spelen.

Ben je fan van trashy riffs met een groovy beat? Kan je amper blijven stilzitten of -staan als je bands als Turnstile, Expire, Backtrack of Trapped Under Ice hoort? Voel je de neiging om de longen uit je lijf te schreeuwen en de wereld eens goed te zeggen waar het op staat? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken!

Interesse? Stuur een mailtje naar matthiasvanbrussell@gmail.com (dubbele L op het einde)

MB

drummer zoekt blues band. 29/08/2017 22:13

Drummer zoekt blues band Limburg.

stefan hnatuszok

(Blues)groep zoekt gitarist 28/08/2017 22:58

Zangeres, toetsenist, drummer en bassist bouwen een bluesy set uit en zijn op zoek naar een toffe madam of meneer die de gitaar voor zijn/haar rekening wil nemen. Zowel solo als slagpartijen komen aan bod.
We willen graag verschillende kantjes van het genre opzoeken: soul, funk, rock, boogie…
Enkele voorbeelden: Winehouse, John Mayall_(Don't turn your back), Eva Cassidy, Shakura S Aida, Lizz Wright, King King (Mr Highway Man) …
en er is natuurlijk plaats voor je eigen inbreng.
We repeteren wekelijks, op maandagavond, in de omgeving van Lokeren.
Marcdieleman05@gmail.com

Marc Dieleman

Zangeres 27/08/2017 22:00

Ik ben op zoek naar een band waarin ze een zangeres nodig hebben, ik wil ook backing vocal zijn, of als 2de stem dienen.

Melissa O.

Toetsenist gezocht Schoten 27/08/2017 19:18

Band repeterende op woensdag te Schoten zoekt nog toetsenist.
Brengen zeer verschillende genres.
Interesse: helenmejosten@gmail.com

Helen Josten

Ervaren bluesgitarist, vijftiger, zoekt band of muzikanten. 27/08/2017 10:55

Ervaren bluesgitarist, vijftiger, zoekt band of muzikanten.
Goede sound & bandervaring. Regio Waasland.
Graag uw reacties a volonté! +32 498 166 348

Guy Puylaert

Zanger zoek gitarist 26/08/2017 23:18

Ben 25 jaar en opzoek naar guitarist bij vorkeur vanaf 24 tot 32 jaar zinge alle musicstyles.
Graag mocht ik iemand vinden de goed guitaar kan speelen.
Mijn vorkeurstyle is pop en latino musiek. ( Carlos Vives,Reik,en volgende styles) . Mijn gezang is echt op een professionelle niveau en daroom aub aleen muziekanten de direct kunnen speelen en graag improvisieren met eigene muziekfantasie.(zing en meerdere taalen bvb.Slowaaks,Spaans,Engels en o.a.Neederlands,)
Regio Oost vlaanderen woon in de buurt van Gent, Eeklo , Brugge , - Belgiën .
Meer via mijn E-mail Richard.birosss@ gmail .com , of facebook profiel is Richard Biros
Groetjes
Richard

Richard

band in op starting 26/08/2017 14:38

drummer en gitarist/zanger en ook geluidstechnieker zoeken bandleden
gezocht sologitarist en keyb speler en ook zanger/es voor opstarten van muziekgroep / keuse uit het midiworld bestand (evergreens)
repetitie op zaterdag middag van 2 u tot 5 u ( voorlopig althans)
dag is bespreekbaar
hebben eigen repetitieruimte te merksem bredabaan 425 op 2de verdiep
voledige pa aanwezig ook keyb yamaha psr 450
voor info bellen of mailen 0486 56 80 13 vragen naar frank

frank

zangeres gezocht 26/08/2017 13:11

Coverband Last Chance is op zoek naar een zangeres, repetities op maandag avond van 19.00 tot 22.30 te Antwerpen (Luchtbal)

Last Chance

Zanger of zanger gitarist 25/08/2017 11:57

Dringend gezocht goede zanger of zanger gitarist.voor inlichtingen GSM.0494.49.25.45.

Derison rooske

pianist/keyboard gezocht 24/08/2017 20:47

Pretzel and the Cookies zoeken piano/keyboard

voor optredens en gigs, verleden jaar +-30 optredens.
Voor fun & pay - welke muziek Rock and roll 1950 - 1970
interesse 1 repetitie per week, te Mechelen
mail naar Booking@pretzelandthecookies.be of bel voor info 0497/738597.
Leslie, Dieter, Brent, Jonathan Lee heten u welkom.
www.pretzelandthecookies.be

Pretzel and the Cookies

Zanger zoekt.. 24/08/2017 18:33

Ik ben op zoek naar een plek om te ontspannen, mij te amuseren maar vooral... om te zingen. Mensen die passioneel met muziek bezig zijn en een zanger zoeken in oost-vlaanderen (regio meetjesland/ tussen brugge en gent) laat iets weten. Ik beluister en zing graag naar alles wat. Metal en dergelijke genres met veel schreeuwen haal ik niet. Rock pop punk ed zijn mijn favoriete genres.
Laat me iets horen, en ik doe hetzelfde.

Nick

Ervaren gitarist, vijftiger, zoekt bluesy/funky band. 24/08/2017 17:21

Ervaren gitarist, vijftiger, zoekt bluesy/funky band.
Goede sound & bandervaring. Regio Waasland.
Graag uw bluesy/funky of andere reacties a volonté!
+32 498 166 348 na 17u.

Stratman

Zanger/zangeres of drummer 24/08/2017 14:38

Hey ik wil een hardrock/metal band starten en we zoeken nog een drummer of zanger of zangeres.
Heb je interesse
Regio Tervuren Overijsse

Jarno Arickx Facebook
Jarno.arickx@gmail.com

Jarno Arickx

Jager 23/08/2017 08:51

voor het project 'Jager" zijn we op zoek naar ervaren, betrouwbare muzikanten. Regio Brugge, Gent, Kortrijk. Repetities voor cd release beginnen in september. U wordt vergoed voor uw inzet:) Grts Jo

Jo

Gitarist gezocht 23/08/2017 03:28

Pop -Coverband uit Waasland zoekt gitarist om te starten met basisbezetting . Drum , bas , zang .
0475550396

Thomas Hofman

Band zoekt zanger(es) 21/08/2017 13:24

Band zoekt zanger(es) om band te vervolledigen. Repetities regio Brugge / meetjesland.

Dieter

Keyboards coverband Kortrijk/Roeselare gezocht 20/08/2017 11:49

KEYBOARDS GEZOCHT voor coverband streek Kortrijk/Roeselare.
Met enkele ervaren muzikanten zijn we een nieuwe coverband gestart met zangeres - drummer - bassist - gitarist, allen tussen 30 & 50jaar en spelen nummers van Fleetwood Mac, Supertramp, CCR, Blondie, Stray Cats, Beatles, The Police,... Ben of ken jij een keyboardspeler/ster met interesse? Laat iets weten aub. Repetities voorlopig in Roeselare, later in Wevelgem. See You
Explore@telenet.be

Jurgen Buckinx

toetseman gezocht 19/08/2017 16:21

Zanger gitarist en drummer beide 70 plus zoeken toetseman .

andre

Zanger zoekt band 19/08/2017 12:40

Ik ben een man van 34 jaar en heb veel ervaring in zang/acteren. Graag wil ik me meer toespitsen op zingen in een band (als hobby) genre: soft-rock, pop, Nederlandstalig, kleinkunst..

de rycke geoffrey

Zangeres 19/08/2017 11:33

Ik ben een meisje van 20 jaar en zing graag, ik ga sinds kort op zangles en haal hier veel plezier uit, het leek me wel leuk om eens met iemand muziek te maken die eerder de alternatieve kant op gaat. Regio Halle

joke

drummer zoekt blues band. 19/08/2017 01:04

Drummer zoekt spelende blues band.

stefan hnatuszok

Ervaren gitarist, vijftiger, zoekt bluesy/funky band. 18/08/2017 16:44

Ervaren gitarist, vijftiger, zoekt bluesy/funky band.
Goede sound & bandervaring. Regio Zwijndrecht.
Graag uw bluesy reacties a volonté! +32 498 166 348

Guy Puylaert

Keyboard gezocht 18/08/2017 14:17

Hallo wij zijn een Coverband uit kortrijk the revolvers en we zoeken dringend een keyboard speler gsm 0499911774

Christophe

Organisatoren van concerten gezocht 18/08/2017 12:23

Beste

Ik ben van de band The Black Gasolines, een Blues/Rock groep uit West-Vlaanderen. Wij zijn op zoek naar jeugdhuizen, cafés, festivals of andere plaatsen waar we eens het beste van ons zelf kunnen tonen. We zien het zitten om in heel Vlaanderen en omstreek te spelen.
Bekijk hier hoe zo een concert van ons eruit ziet: https://www.youtube.com/watch?v=5ZtdCJF7z0o

Als u geïnteresseerd ben, kan u gerust vrijblijvend een mailtje sturen: lukas.debeerst@icloud.com.

Lukas Debeerst

RAP BEAT 17/08/2017 21:35

Ik zoek iemand die een rap beat wil maken voor me, uiteraard tegen betaling!
Dus iemand die ervaring heeft met hiphop-rap-beats te maken, let me know :D

Mina

Mina

Wie wilt er lid zijn van de band die ik ga oprichten 17/08/2017 19:56

Ik zoek het volgende profiel

-13 à 14 jaar
-liedjes kunnen schrijven
-1 zanger
-2 zangeressen
- je moet Voorde (Ninove) kunnen bereiken
- repetities zijn in de zomer en lente vanaf mei beginnen repetities juist tijdens de examen zijn er geen repetities

Voor inschrijvingen en vragen gelieve mij te contacteren via mail op yentheozen@icloud.com

HET IS WEL DRINGEND WANT WE MOETEN ONZE ZOMERHIT SCHRIJVEN OOK EEN BEGIN SONG

De naam en logo gaan we samen beslissen

Gelieve in de mail dit te zetten

Naam
Voornaam
Adres
Telefoonnummer
Recente foto's van je uiterlijk

Yenthe

Beginnende drumster 16/08/2017 06:22

Hoi,
Ik ben pas begonnen met drummen en ik zou heel graag eens met iemand willen samen spelen....een gitarist of zo. Drummen is echt een microbe en stilletjes hoop ik dat het me ooit lukt om in een bandje te spelen...maar ik moet eerst nog veel leren. Wie wil met mij eens jammen?

Wendy De Smet

De Eerselse BigBand the NightCats is op zoek naar een drummer en lead-trompettist. 15/08/2017 19:17

Onder leiding van Patrick Schmidt, professioneel jazz saxofonist, spelen the NightCats met de typische big band bezetting met ongeveer 20 muzikanten, in 4 secties : trompet-, trombone-, sax- en ritmesectie aangevuld met jonge, enthousiaste, getalenteerde zangeres en zanger.
De muziek, swing, latin, ballads, jazz, rock en funk, van the NightCats zorgt voor danskriebels, vrolijkheid, nostalgie en laat sowieso overal de zon schijnen.
Repetities zijn wekelijks op woensdagavond van 20:00 tot 22:30 uur in SCC De Muzenval in Eersel. Om een indruk te krijgen van de band en onze unieke projecten kun je verder kijken op www.nightcats.nl en www.facebook.com/thenightcats.

Belangstelling ? Kom vrijblijvend eens kijken (en luisteren) of neem contact op met Mario van Leeuwen, T: 0651186294 of E: mario@st1.

Mario van Leeuwen

Toetsenist gezocht 14/08/2017 22:51

Wegens de steeds drukker wordende werkagenda van onze toetsenist is het voor hem spijtig genoeg niet meer mogelijk om dit te blijven combineren met zijn muzikale bijdrage in onze band.
Bij deze zijn wij dan DRINGEND op zoek naar een nieuwe toetsenman/vrouw met ervaring voor onze funk/soulband met een vleugje disco. Band bestaat uit drummer, gitarist, bassist en zangeres, allen met de nodige ervaring.
Repetitie's gaan door in Laakdal vlak aan afrit 25 Ham, elekpiano/hamond en PA aanwezig.
Iets voor jou? Kom gerust eens mee repeteren en wie weet.....

Els

Gezocht ervaren violist(e) 13/08/2017 20:38

Een 40-jarige pianist/accordeonist en fluitiste/sax zoeken een ervaren violist(e) om band te vervolledigen. Muziek à la Titi Winterstein, Yann Tierssen, Richard Galliano, ... (mix klassiek, folk, lichte jazz).
Eigen composities en covers.
Regio: Brugge
Bij voorkeur klassiek geschoold.

Tom

Drummer zoekt band 13/08/2017 20:23

Hallo

Ik ben een drummer uit Kortrijk. Ik heb een beetje ervaring in bands maar zie mezelf nog als een 'gevorderde beginner'.

Voorkeur voor genres zijn pop en lichte rock.

Ook eigen nummers maken spreekt me aan.

Leeftijd 39 jaar.

Niko

Gitarist zoekt 12/08/2017 18:27

60 Jarige gitarist zoekt andere medemuzikanten of band ,genre jazz / funk/ballads.liefst geen grote ego's,bedoeling is om iets op te bouwen en misschien later gemoedelijke optredens.

Patrick

songwriter gezocht 12/08/2017 00:13

Hallo

Ben je iemand die graag liedjes schrijft en je zoekt een zangeres die deze liedjes wilt inzingen? Graag regio West Vlaanderen!

Hoop vlug van je te horen!

Groetjes

Kristl Vandoorne

Sixties coverband zoekt muzikanten 10/08/2017 19:35

Sixties coverband zoekt zangers, zangeressen, pianisten, gitaristen, bassist en blazers. Het project moet uitmonden in enerzijds zelfstandige optredens op regelmatige basis en anderzijds in een samenwerking met iemand die vanaf 2018 lezingen zal houden over popmuziek in de sixties in culturele centra, muziekclubs, enz.
De playlist zal bestaan uit bekende en minder bekende Engelstalige songs in de genres pop, rock, soul, blues, country, folk. De presetlist bestaat uit een tweehonderdtal nummers waaruit in overleg met alle muzikanten de uiteindelijke playlist (ongeveer 25 nummers) wordt opgesteld.
Repetities zullen plaatsvinden in de regio Ternat.

Riste

Gitaristen zoeken band & drummer regio Oostende!! 10/08/2017 13:07

Hey Y’all
na 2 productieve repetities zijn Tristan Coopman & Ikzelf op zoek naar een gedreven drummer die ongeveer +5 jaar speelt een goeie double bass heeft,
bassist: 5+ jaar speelt goeie bass, gallop’s etc. skills worden gescreend tijdens jam’s

Vocalist: +- 5 jaar zangles: clean vocals (vb. A7x/ 5 Finger Death Punch, Volbeat King Diamond, Hetfield etc..)

leeftijd: max 18/max 28
genre: metal, modern metal
influences: A7X FFDP, ICED EARTH, METALLICA (aka kill’ em all, justice, death magnetic ((judas-kiss))
regio: oostende
lln. vanuit gitaartrainingstudio oostende (casa da musica, groentemarkt) kan ons gerust mailtje of pb’tje sturen op fb! 
belangrijkste: motivatie, songs oefenen & vanbuiten kennen vanaf elke repetities, denken op onze golflengte (eigen gear+vervoer uiteraard)
meet you guys on the metal side

Nigel De Wetter

Zangeres gezocht, dringend 09/08/2017 18:38

Coverband uit het antwerpse is op zoek (dringend) naar een zangeres, maandagavond repetitie van 7.00 tot 11.00, Antwerpen, luchtbal

Last Chance

Muzikanten gezocht: Bassist, Toetsenist, Percussionist, Blazers 07/08/2017 16:17

Beste muziekliefhebbers, Wij zijn een startende band in Asse/Aalst/Dendermonde en zijn nog op zoek naar enkele muzikanten die onze sound nog steviger zouden kunnen maken! Momenteel gaat het vooral om een bassist, toetsenist, percussionist en blazers. Om een idee te hebben uit wat onze setlist zou bestaan, toch een greep eruit: Dolly Parton, Sylverster, Gloria Gaynor, Pointer Sisters,... Deze nummers vragen nu éénmaal wat meer. Mocht je interesse hebben, mag je me zeker contacteren op volgende e-mailadres: jonathan.de.smet@hotmail.com Muzikale groeten, Jonathan

De Smet J.

Drummer zoekt 07/08/2017 10:47

Hey, ik ben een onervaren beginnende drummer en zoek ander muzikanten( gitaarist , bas, keyboard, zang, ) om mekaar voort te helpen.
Kan natuurlijk wel al wat drummen maar alleen is maar alleen zeg ik zo.
Er kan bij mij thuis geoefend worden zonder gejammer van buren.
En ik kan steeds op zondag. Mijn genre is zowat rock pop country.
Interesse!!!. Ik ben rond de vijftig en woon in Temse mail me maar swacroes@gmail.com

Croes swa

Keyboardman en zanger gitarist gezocht 05/08/2017 20:06

Twee oude muzikanten van een vroegere band hebben terug zin gekregen om opnieuw te spelen wij zoeken hiervoor een keyboardman en een gitarist voor de regio Limburg (Sint-Truiden) inlichtingen kan via mail guy;vandendael@icloud.com of tel: 0472333071

Guy Vandendael

Slidegitarist zoekt... 05/08/2017 16:15

Gitarist (61 jr), regio Waasland, zoekt ervaren bluesband of dito bluesmuzikanten. Ik heb ettelijke decennia ervaring, speel ook meer dan behoorlijk slidegitaar. Speel liefst het modernere blueswerk. Zolang het de moeite loont, is een afstand van ong 50 km geen bezwaar.

P

drummer zoekt toetsenist/zanger om regelmatig optredens te verzorgen. 05/08/2017 13:44

drummer60+ zoekt toetsenist/zanger om optredens te verzorgen in taverne's-kermissen-rusthuizen.

mols

Mezelf 03/08/2017 22:53

Ik zoek een ban die een zanger/gitarist nodig heeft

Nico Semal

Zangeres zoekt zanger 01/08/2017 18:08

29-jarige popzangeres zoekt zanger die gitaar/ piano speelt.
Samen nummers maken, coveren, dit in het genre pop/ soft rock...
Zelf speel ik piano en volg zang.

Geïnteresseerden, laat gerust van jullie horen!

Alyssa

Basles Hoogstraten 30/07/2017 14:58

Wil jij basgitaar of contrabas leren spelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! We bepalen samen de lesinhoud zodanig dat jij kan leren wat je zelf wilt. Techniek, nieuwe stijlen, nummers op gehoor leren spelen, improvisatie, ... Alles kan! Een eerste introductieles kost slechts €10!!! Meer info kan je vinden op www.basleshoogstraten.be Contact: info@basleshoogstraten.be / +32 (0)496 68 58 37

matthijs

Band zoekt zanger(es) 28/07/2017 18:25

Band zoekt zanger(es) om band te vervolledigen. Repetities regio Brugge / meetjesland.

Dieter

Gitarist/Bassist zoekt band ! 28/07/2017 12:54

Gitarist/Bassist zoekt band.
Ben van kortrijk.
Genre – rock maar in hele brede zin.
Mijn invloeden zijn,Triggerfinger,U2,RHCP,-,Nickelback,Bazart,Our last night band,Kings of leon, enzo……
Heb al veel in bands gepeeld en ook opgetreden.
Ik zoek een band die gemotiveerd is.
Covers of eigen nummers.
Meer info contact me .
Vriendelijke groeten,
Van Hecke Clyde

Clyde Van Hecke

Pop koor voor mensen die niet goed maar wel graag zingen.... 27/07/2017 20:13

Ik zoek mensen die net als ik graag zingen maar niet goed kunnen zingen om een koor op te richten. Ook iemand die dit koor wil begeleiden/opstarten en in goede banen leiden. Repetities 1x in de week op zaterdag of zondag. Ook een locatie moet nog gezocht worden. In Nederland bestaan al veel van deze koren. Nu bij ons nog.
Voor iedereen toegankelijk, voor jong en oud....

Vervoort

Band zoekt zanger/zangeres 26/07/2017 13:55

Hey,

Wij zijn een blues/rock/pop band op zoek naar een nieuwe zanger of zangeres.
We spelen voornamelijk eigen nummers.
Repeteren doen we in de regio van leuven.
Onze band bestaat uit een drummer,gitarist en bassist.

Ben je tussen de 18 en de 30 jaar oud, en heb je interesse, laat het dan zeker weten!

Nick Van Puyvelde

Vrij podium tijdens de Autovrije Zondag 17 sept 2017 25/07/2017 13:20

Hoi,
Wij hebben een groot podium voor pop en rockgroepen die eens willen optreden voor een groot publiek. Opgelet : geen hardrock, techno of aanverwanten.
Wanneer : Zondag 17 sept van 14u tot 20u (Elke groep krijgt 60min optreden + 15min opzetten en afbreken)
Waar : openluchtpodium Groenlaan, 9550 Herzele.
Fasciliteiten : Enkel electriciteit. Alles zelf mee te brengen.
Wij bieden : de kans om op een groot podium op te treden, veel leute en plezier en voldoende drinken. Meer bekendheid in de regio

Snel reageren : de eerste vijf groepen worden toegelaten. Geluidsfragment of demo verplicht !!!

Paul Kellens

Gitarist zoekt band 25/07/2017 02:23

Hallo. Ik ben een 20-jarige gitarist. Ik ben op zoek naar een band (covers of eigen werk) om mee te jammen en plezier te maken. Mijn stijl is vooral Hard Rock, (Pop) Punk. Ik speel het liefst rytmische gitaar. Liefst regio Turnhout.

Shane

Drummer gezocht 25/07/2017 02:19

Hallo daar! Wij zijn een jonge en gemotiveerde coverband (Green Day, Blink 182, The Offspring...) die dus vooral (pop) punk speelt. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde drummer! We repeteren in de regio Turnhout.
Leeftijd: 16-26j

Shane

Slidegitarist zoekt... 24/07/2017 19:26

Gitarist (61 jr) zoekt ervaren bluesband of dito bluesmuzikanten. Ik heb ettelijke decennia ervaring, speel ook meer dan behoorlijk slidegitaar. Speel liefst het modernere blueswerk. Zolang het de moeite loont, is afstand geen bezwaar.

P

drummer zoekt blues band. 24/07/2017 18:17

Drummer zoekt blues band.

stefan hnatuszok

Zangeres en bassiste zoeken gitarist 24/07/2017 15:39

Zangeres en bassist zoeken gitarist voor akoestich trio, voor cover van allerlei stijlen

Repetities in Braine le Château 1/week

Hoog niveau gezocht

Fr, Nl en Engels

Jamila & Marc

Marc Dierickx

Zanger gezocht 24/07/2017 11:12

Vier-koppige band (leeftijd tussen 50-65) zoekt zanger, genre R&B, rock, blues, liefst Creedence Clearwater Revivalfan zijnde. Eigen repetitiekot in Hove, repetities zijn belangrijk, optredens kunnen maar zijn niet eerste prioriteit. Speelplezier staat voorop ! Locatie : Lintsesteenweg 382, Hove. Gsm 0478742009

Marc De Herdt

gitarist(e) 23/07/2017 11:49

he hello gitarist(e) voel jij je geroepen om pop rock metal te brengen ,heb je zin om later eigen numers te brengen en op te treden en cd op te nemen ,leeftijd geen belang neem dan contact op 0474 06 28 76 lets rock

jelle

rai muziek 22/07/2017 20:05

ik ben zanger en zing rai, en gnaouwa-fushion. Wil graag in kontakt met nieuwe enthousiaste bandleden.

tel. 0487 261136

Khalid El jaouhari

Bassist gezocht..Dringend 22/07/2017 06:52

Dringend dynamische bassist(e) gezocht..

Arith Metical (Facebook / You Tube...).

Philip Ryckeboer

Zanger/rapper gezocht 21/07/2017 11:10

Eenzame zangeres zoekt rapper en/of zanger !
Toffe zangeres zoekt steun omdat ze af en toe wel eens gepest wordt door de andere bandleden. Betreffende een goed draaiende, leuke party-band. Bereid zijn om verschillende genres te willen spelen. Natuurlijk kunnen uw favoriete nummers ook in de playlist verschijnen. Liefst met ervaring ook in meerstemmig zingen. Een goede motivatie, bereid zijn om heel wat optredens te willen doen en veel plezier willen maken.
Repetities gaan door in Brasschaat ! 0477 99 33 87

Dirk De la Ruelle

2 kansen voor gitaristen (m/v) 18/07/2017 19:04

We hebben 2 aanbiedingen voor gitaristen (m/v).

1) We zoeken met GABRIEL SCAR (www.facebook.com/Gabriel-Scar-88267792100/) een nieuwe solo gitarist(e). In zo goed als al onze liedjes zitten mooie, soms ook uitdagende solo's. Laat me iets weten als je interesse zou hebben. Ik kan je desnoods wel enkele voorbeelden doorsturen. Het genre is poprock, maar in al onze liedjes zit wel iets anders. Hier een metal element, dan weer funk, dan weer iets anders. Aan nieuwe repetitieruimte wordt gewerkt, wordt waarschijnlijk Zele. Repetitie is normaal 1 maal per maand, op een zondagnamiddag.

2) We zoeken met STAR KISSES (https://www.facebook.com/Star-Kisses-1564419330438018/), de band van mijn vrouw, waar ik backings zing, een gitarist(e). Hier gaat het meer over synth pop/rock of electro pop/rock. Beetje in de stijl van bands als o.a. Depeche Mode. Bedoeling is dat in deel van de liedjes echt solo's gespeeld worden en dat in het andere deel gewerkt wordt met wat effecten op de gitaar. Laat me bij interesse ook iets weten. Waarschijnlijk zullen repetities doorgaan in Puurs (om de 2 weken) op zondag.

​Laat bij interesse iets weten op gunti1@hotmail.com en vermeld even voor welk project je interesse hebt.​​​​

Gunther Huyghe

Singer/songwriter 18/07/2017 13:40

Hallo,
Mijn naam is tom,
24j
Een beginnend singer/songwriter met een enorm gevoel voor ritme en muziek.
Ik schrijf mijn eigen liedjes op puur gevoel en zing deze acapella,
Ik bespeel geen instrument.
Oorspronkelijk uit shertogenbosch, (schijndel)
woonachtig te belgie (Sint-niklaas)
Ik zoek een m/v die een instrument bespeeld om samen mijn eigen liedjes uit te werken en lekker te jammen!
Graag hoor ik van je.

Mvg
Tom

Tombruinsma1@gmail.com
Of sms,
0478458517

Tom

Zangeres zoekt veelzijdig muzikant(e) 18/07/2017 11:15

Zangeres (goede amateur) zoekt gedreven muzikant(e) (rond 30 – 45j, keyboard of gitaar of…, geen beginners) om een mix van originele covers voor te bereiden & eventueel eigen nummers te maken. In de playlist oa nummers van Arcade Fire, Talking Heads, PJ Harvey, Patty Smith, Queens of the Stone Age, Nick Cave, Nina Simone, Nouvelle Vague, Seasick Steve en co…. Er is ruimte om, binnen het concept, nummers toe te voegen en zelfs te schrappen :-) . Graag iemand die een (eenvoudige) partituur kan uitschrijven en nummers uit een ander genre een eigen draai wil geven. Op vrij korte termijn uitbreiden naar elektrische of semi akoestische 3 – 4 koppige band, wekelijks repeteren, maandelijks optreden. Regio Gent (+ 20km). Ik ken notenleer, speel basispiano & shakers, eigen vervoer en materiaal (kleine keyboard & zangversterker).

Mila

Enthousiaste zangeres zkt coverband 17/07/2017 21:26

Hallo!!

Ik ben een 20 jarige zangeres die een coverband zoekt in regio Leuven.
Ik zing graag pop/RnB/Hip-Hop, maar ik sta ook volledig open voor andere genres.
Ik heb kort 2 liedjes opgenomen en op soundcloud geplaatst om jullie zowat een idee te geven van hoe ik klink.
https://soundcloud.com/user-829216107

Rachel

jazzcombo zoekt drummer 17/07/2017 17:42

Kersvers combo (ts, b, p) met samengeteld heel wat ervaring zoekt drummer (jazz, blues, latin). Omgeving Antwerpen. Je hoeft niet jong te zijn. Speelplezier staat voorop.

Guido Van de Velde

drummer voor rockcovers 17/07/2017 11:39

hierbij bied ik me aan als drummer voor coversongs

pascal van den notelaer

Drummer zoekt band 14/07/2017 11:31

Hallo!
Ik ben jochen en ik ben 17 jaar. Ik drum al 9jaar en heb besloten om bij een bandje aan te sluiten genre: metalcore ( Bring Me The Horizon, Parkway drive, From ashes to new,...) Gezocht: Band om te joinen of band leden om een groepje mee te starten.
Geïnteresseerd? Woon je in regio Waregem, Tielt of Deinze?
Contacteer mij!
Tel: 0493 66 46 26
E-mail: jochen.olivier@hotmail.com

Jochen Olivier

Zanger(es) gezocht! 13/07/2017 17:36

Hey!
Ik ben Caroline en ik ben 17 jaar oud. Ik speel al 3 jaar piano. Ik heb 1 jaar klassiek gedaan en 2 jaar pop. Met andere woorden ik kan noten spelen en lezen maar ook akkoorden. Onlangs vermaakte ik me enorm wanneer ik piano speelden, heel veel pop liedjes en hits op radio. Op dat moment wou ik gewoon zo graag een vriend/vriendin die zingt terwijl ik speel. Ik ben hopeloos opzoek naar zo'n iemand.
Kan jij zingen?
Ben je 16-19 jaar oud?
Woon je in de regio Antwerpen?
Zie je het zitten om samen fun te hebben door wat te jammen samen?
Misschien is het wel een begin van iets nieuw?
Stuur mij een berichtje als je interesse hebt!
Xoxo Caroline

Caroline Alderweireldt

Toesenist zoekt groep 13/07/2017 17:08

Ervaren toetsenist , jonge zestiger zoekt groep , liefst country, rock of pop.
Modern materiaal , jonge mentaliteit.

Flor Joossens

Gitarist/Drummer zoekt band 12/07/2017 19:11

Gitarist/Drummer zoekt enthousiaste coverband

Rythm/Part-Lead gitarist en ook electronic/acoustic drummer zoekt nog een reeds op punt staande cover band in de Kempen! (regio Turnhout als voorkeur) 25 jaar, 12 jaar gitaar en inmiddels 5 jaar drum. Ongeveer 6 jaar bandervaring. Niet mogelijk om in mijn woning te repeteren. Liefst met regelmatig optreden, enthousiasme en inzet is groot! Genre: Rock/PopRock Stuur gerust een berichtje!

Daniël Van Steenbergen

MASHUP coverband zoekt keyboard/synth toetsenist(e) 12/07/2017 17:09

Onze band mist nog een toetsenist die de absolute meerwaarde wil geven om ons uniek repertoire vorm te geven.
We werken sinds kort aan een nieuw repertoire wat een medley gaat worden van rock tot dance. In deze medley zullen ook heel wat mashups komen.
Het genre is enorm gevarieerd : rock, pop, motown, disco tot dance, maar wordt wel tot één geheel gebracht in een medley show. Het aandeel van de toetsenis zal dus groot zijn en daarom begrijp je wellicht waarom we op zoek zijn naar een toetsenist die zich hierin kan uitleven.
Heel wat werk voor de boeg maar super interessant, en vooral origineel!
Onze band bestaat uit een zangeres, zanger, percussionist, drummer, bassist, rythmgitarist en sologitarist.
Wij allemaal hunkeren naar een toetsenist zodat het echte werk kan beginnen.

Wekelijkse repetities op vaste dag ( 3 eerste weken van de maand op dinsdag, laatste week op woensdag ) in Assenede.

Mis deze uitdaging niet. Join us !!!
Bel me gerust of email me voor meer info.
Wim Bobelijn
0475-710-329

Greetz!!!

Wim Bobelijn

Dringend gitarist gezocht 12/07/2017 00:56

Hallo wij zijn een Coverband uit kortrijk the revolvers en we zijn dringend op zoek naar een gitarist

christophe

PopPunk - PunkRock 11/07/2017 23:43

Hello,

Mijn naam is Glenn en ben een drummer.
Ik zoek een Basist (Zang) - Gitarist (Zang) om samen een band mee op te richten.
Genre: Blink 182 - Sum 41 - State Champs - Neckdeep - As It Is,....
Als jullie een repetietiekot weten, let me know

Glenn

Bassist gezocht 11/07/2017 12:08

Wij, The New Tremblers zijn een groep van "oude Mannekes" die NIETS ANDERS dan muziek spelen van The Shadows.
Wij zoeken op korte termijn een nieuwe Bassist.
Wij beschikken over een eigen repetitieruimte in Hemiksem.en een Bass versterker.

Gérard Vermeiren

drummer zoekt blues band. 10/07/2017 23:43

Drummer zoekt blues band.

stefan hnatuszok

Zangeres gezocht 10/07/2017 21:53

Fifties/early sixties coverband uit regio Zemst zoekt derde zangeres voor 4-koppige zangfront (1 zanger/3 zangeressen)

Hou jij ook van die vrolijke deuntjes uit de fifties/early sixties ? rock & roll, doo-wop, ballades, ...

Kan je behoorlijk meerstemmig zingen en durf je hier en daar ook de lead op je te nemen?

Ben je bereid om je in te zetten en elke donderdagavond mee te komen repeteren in Elewijt?

Dan ben jij misschien onze nieuwe Cherry Pop? bel Chantal 0473/718 708 www.thecherrypops.be

chantal

gezocht drummer 09/07/2017 12:01

drummer gezocht voor coverband jaren 60/70/80
leeftijd speelt geen rol,repetities te malderen(londerzeel) op vrijdag avond van 19 tot 22h.
inlichtingen 03/3364276.

jokke

Gemotiveerde muzikanten gezocht 08/07/2017 12:49

Ik ben op zoek naar gemotiveerde muzikanten van gent of rond gent .
Genre: metalcore , hardcore ,deathcore ,punk met duister kantje.
Invloeden :code orange ,amenra , parkway drive ,aday to remember ,stick to your guns ,lorna shore ,wage war ,thy art is murder,...
Ik sta open voor vrij veel genres.
Ik ben zelf 25.
Ik ben de vocalist. Uw kan me contacteren bij intresse oo fb privebericht of op me e mail adres.

Interesse: orive bericht sturen op fb e mail adres :samirajacobs1992@outlook.be

Grtz samira

Samira jacobs

Jazzsaxofoon 08/07/2017 06:20

Jazz education & stand in
Sms: 0476.932 636

Erik Henderik Hugo

Gezocht: coverband SYSTEM OF A DOWN 06/07/2017 07:54

Beste,

Ben een gemotiveerde zanger, 27jr, woonachtig te Gent die reeds jaar en dag meezingt op nummers van SOAD. Hoewel het douchen een aangenaam moment van de dag is, zou een nog aangenamere situatie zijn om in een coverband te spelen.
Ik kan me zeer vlot verplaatsen en vrij vanaf 17u alsook in de weekenden.

MVG

Verbeke K

gitarist zoekt band 05/07/2017 18:30

Gemotiveerde gitarist uit Roeselare zoekt ambitieuze band of mensen om band mee te beginnen. Ik ben 28, speel al 10 jaar en heb een goede kennis muziektheorie. Mijn invloeden zijn divers: Foo Fighters, Nirvana, Guns N' Roses, A perfect circle,....0473 67 00 59 of benoitdejaeghere@hotmail.com

Benoit

Zangeres zoekt band of bandleden 04/07/2017 23:40

Hallo,

Ik ben op zoek naar personen die graag een band willen vormen of bands die een zangeres nodig hebben. Geen elektrische toestanden of schreeuwerige muziek....

Vroeger nog gezongen in een gospelkoor maar door tijdsgebrek gestopt. Zingen is mijn grote passie en het blijft kriebelen om er iets mee te doen. Ik hoor graag Pentatonix en meerstemmigheid. Dit hoeft niet meteen met optredens te zijn, voor de fun en ontspanning is ook al oké.

Mogelijkheid voor de toekomst als de band meer vormt krijgt: huwelijksvieringen te verzorgen of op kleine feestjes zingen.

Heb je zin om mee iets op te starten, of je hebt een extra stem nodig, laat zeker iets horen! Wil je nog meer info, stuur een mailtje!

Ik ben afkomstig van Izegem, dus graag regio West-Vlaanderen.

Hopelijk tot snel!

Kristl Vandoorne

Drummer gezocht 04/07/2017 12:59

Pop/Rock/Blues band zoekt drummer, wekelijkse repetitie (ma of di) regio Antwerpen.
Wij bestaan al een kleine 10 jaar en zoeken gemotiveerde drummer om vooral eigen nummers en originele covers te spelen met het oog op regelmatige optredens.
Voor meer info 0494.42.63.67 of mail.

Stijn

STAR KISSES zoekt toetseninst(e) 01/07/2017 23:41

Een tijd terug is onze band STAR KISSES drastisch van stijl veranderd. We gaan nu vooral focussen op eigen liedjes in de stijl van bands zoals o.a. Depeche Mode. Meer naar elektronische pop/rock of synth pop/rock toe. We zijn volop bezig om de bestaande liedjes om te zetten naar het nieuwe genre en er zullen ook nog een aantal nieuwe liedjes bij geschreven moeten worden. We zijn dringend op zoek naar een toetsenist(e) die hieraan wil meewerken, zodat we een setlist kunnen opbouwen, waaraan we daarna kunnen beginnen repeteren. Momenteel doen we het meeste werk thuis (het werken aan de liedjes en zo demo's maken), maar bedoeling is om daarna in een repetitieruimte echt te repeteren. Momenteel zijn er 3 vaste leden. 1 uit Lokeren en 2 uit Willebroek. Gelieve contact op te nemen via gunti1@hotmail.com bij interesse. Dank bij voorbaat.

Huyghe Gunther

Zanger gezocht 01/07/2017 00:02

Hallo,
Wij zijn een blues/bluesrock coverband uit het gentse en zeer dringend op zoek naar een leadzanger.
Reeds meerdere geplande optredens!!!
Contact: grimblegromble1@hotmail.com
;-)

Tom

Gitarist/Bassist gezocht 30/06/2017 21:23

Gitarist/Bassist gezocht
Gitarist of bassist gezocht voor een post hardcoreband
Regio: Sint Truiden (repetities gaan door aan het station, dus makkelijk bereikbaar)
Leeftijd: 20 - 30 jaar jong
Invloeden: Killswitch Engage, A Day To Remember, Avenged Sevenfold, Atlas Losing Grip, Rise Against, Yellowcard, New Found Glory, etc.
Repetities gaan steeds door op donderdag vanaf 19u00 t.e.m. 21u00
Voor meer info PM me gerust!

Kevin Foriers

Muziek covergroep 29/06/2017 21:32

Hallo , ik ben Marc een jonge 50e jaar en speel keyboard en piano.
Heb 30 jaar ervaring , jammer genoeg is mijn vorige band gestopt wegens geen tijd en weinig interesse om te repeteren en op te treden , wat ik soms nog mis
Muziek lezen is een min punt , maar ik heb een goed muzikaal gehoor.
Ik ben op zoek naar een covergroep die synthpop speelt jaren 70e tot heden.
Ik ben alle dagen s'avonds bereikbaar tussen 18.00 u en 22.00 u.
Graag omgeving van Antwerpen.
Mijn gsm : 0486 033 024

Vriendelijke groeten , Marc.

marc hens

Band zoekt zanger(es) 28/06/2017 13:31

Band zoekt zanger(es) om band te vervolledigen. Repetities regio Brugge / meetjesland.

Dieter

Rock/pop coverband zoekt enthousiaste drummer! 28/06/2017 11:53

We spelen nummers van onder meer Hooverphonic, Bruno Mars, Adéle, Alanah Miles, Herman Brood, Godsmack, Maroon 5, Golden Earring, ...
Omdat onze huidige drummer er door omstandigheden mee stopt na ons eerstvolgende optreden zijn wij op zoek naar iemand met enige ervaring om onze band te vervolledigen.
We repeteren wekelijks, regio Oost-Vlaanderen.
Iets voor jou? Neem gerust contact op voor meer info.

karina

Hip hop, R&B, popzangeres zoekt band 26/06/2017 21:39

Mijn naam is Mieke (27) en ben op zoek naar mensen met een passie voor hip hop, R&B, en popmuziek. Ik droom er al jaren van om een in een eigen band te zingen en heb bij deze eindelijk de stap gezet.
Graag regio Dentergem-Zulte-Waregem-Kruishoutem. Leeftijd tussen 27-35 Kunnen jullie mij helpen?

Jullie kunnen mij bereiken via mijn mailadres: mieke.am.desmet@gmail.com

Mieke

Pianiste / Keyboardspeler/ster gezocht 26/06/2017 18:13

Zangeres uit Hasselt met ervaring en werk, zoekt een pianiste/keyboardspeler/ster die openstaat voor een breed repertoire ; Jazz , Bossa , Pop , Disco , Rock ...
Zangeres-kim.be
kim@telemuts.be
Tot dan,
Kim.Kim

Audities Melbondo p.b. 26/06/2017 17:04

Audities Melbondo p.b.

Heb jij de uitstraling van Chris Martin, een stem als Ed Sheeran en de charmes van Shawn Mendes.
Kan je overweg met rockklassiekers van Nirvana, Rage against the Machine en AC/DC.
Of heb je een geheel ander sterk talent.
Is het podium jou habitat.
Dan is MELBONDO p.b. ongetwijfeld op zoek naar jou!

MELBONDO is een ambitieuze band die eigentijdse en vernieuwende nummers brengt op verschillende evenementen over heel Vlaanderen.

Doordat we met een boekingskantoor werken kunnen we op vele interessante podia zoals de Gentse Feesten, Pulptuur, personeelsfeesten… spelen.

Voor het seizoen 2017 – 2018 is onze doelstelling om tussen de 20 en de 30 shows te spelen. Daarom zijn we op zoek naar een zanger om ons aanbod te kunnen verruimen.

De audities vinden plaats te Brasschaat op maandag 17 juli 2017 tussen 19:00 en 22:00 uur. De auditie zal +/- 30 minuten duren.

Laat ons via één van onderstaande mogelijkheden weten wanneer dit voor jou schikt.

1. Vul het formulier in op:
https://goo.gl/forms/b52w63hjmj0YmHE32

2. Stuur een SMS met: AUDI.ZANG.MB, je naam, datum en uur van aanwezigheid naar 0477993387.

Bereid alvast deze nummers voor:
* AC/DC – Highway to hell
* Coldplay – A Sky full of stars
* Avicii – Wake me up

Tot snel!

www.melbondo.be

Melbondo

Partycoverband zoekt toetsenist! 26/06/2017 09:02

Wij zijn 4 gedreven twintigers (24, 25, 26 en 28) uit het Waasland (Sint-Niklaas) die nog op zoek zijn naar een toetsenist om een partycoverband à la Cookies & Cream of Les Truttes uit de grond te stampen. Hebben al heel wat ervaring op en rond het podium als bassist, zangeres, gitarist (+ zanger) en drummer. Bedoeling is om op een fijne manier samen wat medleys uit te denken en ze later met overtuiging aan het publiek te laten horen! Ben jij toetsenist en heb je immens veel zin om mee een tof projectje uit te bouwen, stuur dan zeker een mailtje op fien_goossens@hotmail.com. Hopelijk tot binnenkort!

Fien Goossens

zanger/zangeres gezocht 25/06/2017 19:38

Metalband SYMFATA is op zoek naar een frontvrouw/-man. Ervaring minder belangrijk, een goede stem en de juiste mentaliteit is belangrijker. We spelen eigen nummers à la Nightwish, Epica, Kamelot,... Voor meer info: 0474 46 77 92, hopelijk tot snel, David

David Schelfhout

BASSIST gezocht 25/06/2017 10:19

Bassist gezocht voor fonkelnieuwe coverband met verfrissende nummerkeuze. Repetities gaan door in Maasmechelen. Interesse? Contacteer ons via joke.vanhoof@gmail.com of 0497 12 84 22

Joke Vanhoof

Drummer zoekt Rockabilly band 24/06/2017 19:20

Ervaren drummer zoekt Rockabilly, Rock 'n' Roll 50's band, geen trouwfeest orkest!

Staf Heyndrickx

lead gitarist gezocht 24/06/2017 16:43

AäxoR, old school thrash, zoekt lead gitarist. Leeftijd 30+. Reps op woensdagavond in Aalter. Je kan ons vinden op facebook en you tube. Interesse ? Contact via brecht.debrouwere@skynet.be​​

brecht debrouwere

Zanger gezocht 22/06/2017 21:51

Gezocht zanger voor onze cover rockband The Archers te vervoledigen.
Genre classic rock ( geen metal) .
Deep purple, Stones , Golden Earing, white stripes , Robert palmer, eigen inbreng mogelijk. Eigen repetitie ruimte in Nieuwkerken waas.
Wat oefenen een pintje drinken en amuseren .... optreden komt dan wel vanzelf. Poging wagen .....mail maar. Grts Ronny
Wij zijn vijftigers en iets jonger maar leeftijd is minder belangrijk .....vooral de klik moet er zijn .

Behiels ronny

Zot van Pink Floyd? 22/06/2017 18:36

Gitarist (50) zoekt gemotiveerde muzikanten regio Aalst-Geraardsbergen-Brussel (zanger, zangeressen, tweede gitarist, bassist, toetsenisten, drummer, saxofonist) voor ambitieuze Pink Floyd tribute band. Bedoeling is om een visueel en auditief spektakel te brengen, eventueel ook nummers uit de solo albums van Floyd leden. Repetities zouden starten in het najaar. Contacteer floydgitarist@gmail.com.

Franky Bossuyt

Gezocht gitarist en drummer M/V regio waasland 21/06/2017 14:17

Hey, wij zijn 4 mensen ( 24, 25 en 26 jaar ) die graag een coverband zouden oprichten in het waasland, geinspereerd op Les Truttes en Cookies and Cream. We zoeken momenteel zeker nog een drummer/drumster en een gitarist(e) die gemotiveerd zijn om samen met ons een coverband op te richten.

Ben jij zo iemand, neem
dan zeker contact met ons op!

Groeten Fien, Cedric en Constant.

Ps: toetsenisten, trompetisten,... zijn ook zeker en vast welkom

Constant

Zangeres (27) 20/06/2017 18:30

Hoi

Ik droom er al jaren van om een in een eigen band te zingen en heb bij deze eindelijk de stap gezet. Ik zoek verschillende muzikanten die samen met mij een groep willen starten. Het muziekgenre hou ik graag ruim, van pop tot hip hop, van folk naar blues, rock of classics. De bedoeling is om een feestje/trouw op gang te krijgen! Graag regio Dentergem-Zulte-Waregem-Kruishoutem. Leeftijd tussen 27-35 Kunnen jullie mij helpen?

Jullie kunnen mij bereiken via mijn mailadres: mieke.am.desmet@gmail.com

Mieke

Kickass drummer gezocht voor female-fronted 80s Hardrock band! 20/06/2017 12:59

Kickass drummer gezocht voor female-fronted 80s Hardrock band!

Wij dringend op zoek naar een knaller van een drummer om onze band te vervolledigen!

Ambush brengt het rebellerende geluid van de jaren ’80 terug met een variabele setlist!

Wij coveren bekende meezingers (70’s-80’s-90’s) met ons eigen kantje aan, en zijn erg gebeten om aan ons eigen repertoire bouwen (eigen nummers).

- Ben jij tussen de 20 & 30 jaar?
- Heb jij de nodige ervaring om bij een extreem gemotiveerde en enthousiaste band te komen?
- Wil je vaak optreden en heb je geen schrik voor grotere podia?
- Heb jij het zin om je uit te leven op een podium met de nodige show en stagewear?
- Heb jij een goeie drumkit, dubbele bass pedaal en de smaak van de 80's hardrock helemaal te pakken (Guns 'n' Roses, ACDC, Joan Jett, Scorpions, Whitesnake, Slash,...)?
- Heb jij een eigen auto en rijbewijs?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Repeteren is in regio Antwerpen tot Heist-Op-Den-Berg maar zijn zeker bereid om daarin een gulden middenweg te zoeken!

Bekijk Ambush zeker eens via: www.ambushmusic.be www.facebook.com/ambushmusic

En stuur me gerust een berichtje via PM! Cheers!

Ambush

Singer / songwriter (M/V) gezocjt 20/06/2017 09:38

Hallo

Ik ben op zoek naar een singer songwriter voor 2 nummers die ik heb afgewerkt in de volgende genres:
- Progressive House
-Future Bass (het genre van de laatste nieuwe nummers van Martin Garrix)

De bedoeling is dat deze nummers worden ingezongen en uitgebracht op platenlabels.

Meer info over andere nummers vindt u op www.datunez.be.

Ben jij de geknipte persoon? Stuur dan een mail met je info naar info@datunez.be

Da Tunez

Bassist zoekt band 18/06/2017 14:09

Bassist zoekt band, speel 10 jaar, woon in Mere.
Invloeden zijn diablo swing orchestra, tool, muse, iron maiden, qotsa, wallace vanborn, machine head, ...
Gear: Hartke HX410, Orange terror bass 500, Ibanez SR505 en tc electronic spectracomp.

karel.monsieur@gmail.com

Karel

Keyboardspeler coverband streek Kortrijk/Roeselare 18/06/2017 12:43

Wij, zangeres - drummer - bassist en gitarist tussen 30 & 50j met ervaring zijn een nieuwe band gestart en spelen covers van Fleetwood Mac, Supertramp, CCR, Blondie, Stray Cats, Beatles, The Police,... We zoeken een keyboardspeler. Repetities op maandag of woensdag voorlopig te Roeselare, later in Wevelgem. Interesse? Laat snel iets weten. Explore@telenet.be - Jurgen

Jurgen Buckinx

Dringend oproepje aan gitarist voor eenmalig MP3 van 1 nummer 18/06/2017 00:42

Dringend gezocht: gitarist/toetsen die me heel snel (tegen maandagavond ten laatste) een akoestische backing track op MP3 kan bezorgen van het nummer 'Zo Zal Het Zijn' van Rob de Nijs. Vergoeding.

Thx!

Dien

Gitarist zoekt andere muzikanten 17/06/2017 22:38

Gitarist zoekt een paar gasten (bas, drum, zang) om wat vanalles te proberen en vooral plezier beleven in samen muziek spelen. Wat covers, zelf nieuwe dingetjes uitproberen enz. We zien wel wat er van komt. Regio Deinze.

Kim Van Bockstaele

Gezocht muzikanten voor Coverband 17/06/2017 21:39

Hey, wij zijn 2 mensen ( 24 en 26 jaar ) die graag een coverband zouden oprichten in het waasland, geinspereerd op Les Truttes en Cookies and Cream. Zelf zijn we een zangeres en een bassist. We zoeken momenteel zeker nog een drummer en een gitarist(e) die gemotiveerd zijn om samen met ons een coverband op te richten.

Ben jij zo iemand, neem
dan zeker contact met ons op!

Groeten Fien en Constant.

Ps: toetsenisten, trompetisten,... zijn ook zeker en vast welkom

Constant

Gitarist zoekt drummer 17/06/2017 19:32

Hey, ik ben een gitarist/bassist en ik zoek een drummer om eens mee te jammen en eventueel een band mee te starten (en vervolgens andere muzikanten te zoeken om de band mee te vervolledigen). Ik ben zelf van stad Antwerpen dus mss is het best die regio in het achterhoofd te houden. Het genre zou een beetje afhangen van ons beide maar zelf ben in meer voor rock/Indie/gringe/britpop. Interesse? stuur een mailtje naar blackty@hotmail.com
Greetz

Pipa Tyssen

MetalBand zoekt zanger/gitarist 16/06/2017 23:48

Hallo,

We zijn een metalband uit Doornik (henegouwen) en we zoeken een guitarist (solo+ zang) om eigen songs te schrijven in de stijl melodic metalcore/djent/...
groepen die ons beinvloeden: vb TRIVIUM , meshuggah, As i lay diyng...

de bandleden : 1 drummer, 1 gitarist, 1 bassist en 1 zangeres rond de 30-40 jaar.

Repetities in henegouwen.

als interesse: contacteer per mail anthanide@hotmail.com

grtz

Anthanide

Drumster met ervaring zoekt 16/06/2017 13:47

Symfonische Melodische Power Death Fantasy Viking Pirate boozing metal project (of bestaande band) liefst omgeving Oost-Vlaanderen.
Mag ook met een serieuze benadering zijn maar hoeft niet.
(ik heb zelf geen repetitieruimte, al de rest aanwezig)

Arely

Metalband Brutal Exposure zoekt nog bass gitarist en 2de gitarist 15/06/2017 17:08

​Hallo,

voor onze metalband Brutal exposure zijn we nog op zoek naar een bassgitarist en 2de gitarist om onze groep te vervolledigen.

Momenteel bestaan we uit zanger, drum en gitarist. Repetitie's gaan door op maandagavond in JC de Klinker te Aarschot.Doel is het ouder materiaal leren(10à15nummers), nieuwe nummers maken en optreden. Nieuwe nummers dienen niet meteen in lijn te liggen met het oudere materiaal.

Style mag variëren tussen :​metalcore, melodic death, hardcore, trash... you know...


Indien interesse neem gerust contact op dan zend ik je eventueel enkele nummers door.​​

Ter info, zijn 30er, 40ers..

Tim Van Looy

DRUMMER GEZOCHT 15/06/2017 10:55

Mijn naam is Sien Küsters, 21 jaar, en ik ben op zoek naar een drummer tussen de 18 en 28 jaar. Het doel is om een band op te richten met jonge mensen die een eigen identiteit in hun muziek willen steken. De bedoeling is dus om zowel covers als eigen nummers te gaan brengen. Bij interesse kan je mailen naar kusterssien@gmail.com.

Sien Küsters

Chassing the cat zoekt muzikanten 13/06/2017 13:53

Chasing the cat is een recent opgestarte Vlaamse folkrockband die Up-tempo folkmuziek en pub-songs brengt.
Om de band te versterken zijn we DRINGEND op zoek naar een lead-gitarist die ook kan soleren en een keyboardspeler/accordeonist.
Daarnaast is er ook nog plaats voor viool, banjo of iemand die deze instrumenten kan combineren.
Kunnen zingen is meegenomen, maar geen must.
Een muzikale Harry Potter dus, met een voorliefde voor folk/folkrock.
Wij vragen: een redelijke beheersing van het instrument, inzet en bereid zijn tot minimum tweewekelijks of wekelijks te repeteren. De repetities gaan door in muziekcentrum TRACK te Kortrijk op woensdagavond.
Wij bieden: inspraak in de nummerkeuze, gedrevenheid van de reeds aanwezige muzikanten.
Op muziek staat geen leeftijd, al is het misschien interessant om weten dat alle aanwezige muzikanten 40+ zijn.
Wij zijn geen profs en zijn daarom op zoek naar muzikanten die dergelijk project ook zien te trekken op muzikaal vlak tijdens de repetities. Leiding nemen en tegelijk ook een podiumbeest zijn is dus zeker welkom.

Stefaan Chantrie

Zangeres gezocht 12/06/2017 21:16

The Cherry Pops, een sprankelende, vrolijke rock 'n roll/doo-wop coverband is op zoek naar een derde zangeres voor zowel lead als backing vocals.
Wij repeteren elke donderdagavond in regio Zemst en hebben meerdere optredens in het vooruitzicht.

Ben je gek op de muziek en de outfits van de fifties/early sixties?
Kan je moeiteloos je toon vinden en houden in meerstemmige zang?
Woon je in de buurt en ben je bereid om met regelmaat en goed voorbereid naar de repetities te komen?
Zie je het zitten om deel uit te maken van een vier-koppige zangfront waar je zowel lead als backings voor je rekening neemt? (1 zanger/3 zangeressen)
En wil je vooral véél fun beleven aan dat alles?
Dan ben jij misschien onze nieuwe Cherry Pop!

Chantal

Zangeres (27) zoekt muzikanten om samen een band te starten 12/06/2017 20:43

Hoi!
Ik droom er al jaren van om een in een eigen band te zingen en heb bij deze eindelijk de stap gezet. Ik zoek verschillende muzikanten die samen met mij een groep willen starten. Graag regio Dentergem-Zulte-Waregem-Kruishoutem. Leeftijd tussen 27-35 Het genre is bespreekbaar.
Jullie kunnen mij bereiken via mijn mailadres: mieke.am.desmet@gmail.com

Met vriendelijke groeten
Mieke

Mieke

Metal drummer 12/06/2017 20:42

Zoek bas solo gitarist gitarist zanger zangeres voor opstart nieuw metal band. STYL !! Ironmaidem dreamteater Ervaring. Veryst !!! Zeer gde ervaring !! 014729236

Dave CORNELL

Band zoekt Drummer 12/06/2017 18:09

DRUMMER GEZOCHT!
Hallo, wij zijn de mannen van Pleasure Punks. Een luide funkrockgroep uit Hasselt! Begin dit jaar brachten we ons 2e album uit en we zijn momenteel volop bezig met nieuw materiaal. Voel jij je aangesproken? Pas jij in ons plaatje? Ben je gemotiveerd? Neem gerust contact op.
Voorsmaakje:
https://www.youtube.com/watch?v=_OjUKXkFEh4
https://www.youtube.com/watch?v=2JvzXLl0qJc
https://open.spotify.com/artist/1xsOA8ctXE43vAtVUo55fx

Niels Hanne

Gitarist 12/06/2017 12:51

Wij zijn een coverband en zijn dringend op zoek naar een sologitarist.
'70 '80 '90 Rock and roll, pop enz.
Indien interesse 0474434587

Gurny Geert

Ritmesectie zoekt muzikanten/zang 11/06/2017 16:14

Drummer en bassist uit Leuven zijn op zoek naar zanger(es)/ rap(st)er/ dicht(st)er + muzikanten: sax, trompet, synth, gitaar, turntables, laptop...whatever zolang het maar groovet. Stijl: eclectisch; mengeling hiphop, techno, rock, jazz, R&B, funk... Repetitieruimte eventueel beschikbaar in Tildonk bij Herent. 0474/483389.

Polle

muziekgroep gezocht, oprichten. 09/06/2017 17:46

ik ben op zoek naar wat weirdo's. graag een mengeling van MELVINS, ZU, JEZUS LIZARDS, BUTTHOLE SURFERS, en konsoorten. graag contact opnemen met mijzelf; piet 049/43.96.90. ikzelf speel graag de bass, zodus graag een impulsieve drummer, creatieve gitaar en een zowat geschifte zanger waar wel mee te werken valt! graptje é!

piet sileghem

drum 08/06/2017 09:00

ik ben jelle 23j ,drum reeds 10j .opgetreden en ook studio.ik drum tina tuner,bon jovi,kelly famielie,acdc,saxon motorhead,kiss,twisted siter schorpions,skillet,green day ,sabaton.met andere woorden pop rock hard rock metal power metal en sta open voor nieuwe stijlen groepen.mail of bel naar 0474 06 28 76

jelle

Zin in akoestisch... 06/06/2017 16:28

​...en bovendien voorkeur voor folk, wereldmuziek, chanson, lichte jazz... eventueel gekruid met een snuifje klassiek en begeleid door een Leuvens pintje?

Ik zing en speel viool en heb zin in meer samen musiceren (maar dus wel enkel akoestisch, elektrische toestanden zeggen me niks).

Noten lezen vormt geen enkel probleem, noten eten ook niet.

Groetjes en tot mails misschien!​​

Nele

Zangeres zoekt band 05/06/2017 18:43

Hallo,

Ik ben op zoek naar een band die een zangeres zoeken of mensen die een band willen starten. Geen hardcore, metal voor mij... Ik heb nog gezongen in een gospelkoor maar door tijdsgebrek gestopt. Zingen is mijn grote passie en het blijft kriebelen om er iets mee te doen. Hoeft niet persee met optredens te zijn, voor de fun en ontspanning is ook al oké. Heb je zin om mee iets op te starten, laat zeker iets horen! Wil je nog meer info, stuur een mailtje!

Hopelijk tot snel!

Kristl Vandoorne

Gitarist/pianist/vocal 05/06/2017 16:30

Hallo
Ik ben al heel mijn leven gepassioneerd door muziek. Ik schrijf regelmatig songs en ben onlangs begonnen met durven zingen. Alleen het is lastig dat ik zelf geen instrument bespeel. Ik ben wel van plan om het te leren. Het zou fijn zijn om met iemand songs te coveren en/of eigen nummers te maken. Genre: Oh wonder, billie eilish, poppy songs omvormen in een akoestisch tintje...
Ik ben 26, wonend te Mortsel maar heb geen probleem om te reizen.
Groetjes

MellowMusic

Violinista/violist 05/06/2017 10:40

Beste/estimado(a)

Te gustaria ser parte de nuestra agrupación musical?
Nosotros "La Malquerida" te estamos buscando. Si crees y te interessa lo que hacemos, ponte en contacto con nosotros al número: 0493826257.

Aquí abajo te dejamos un link de la música que venimos tocando:
https://youtu.be/eG9VoVMNBww

Saludos cordiales!

Ben je violist en hou je van Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse muziek? Misschien ben je de perfecte muziekant voor onze muzikale groep "La Malquerida". Neem contact men ons naar: 0493826275.

Link: https://youtu.be/eG9VoVMNBww

Met vriendelijke groeten,
Pablo Arreola.

Pablo Arreola

Zangeres zoekt muzikanten/band 04/06/2017 19:30

Zangeres uit omgeving Maaseik-Maasmechelen-Genk zoekt muzikanten om een nieuwe band op te richten of bestaande band om deze te vervolledigen. Muziekstijl nog te bepalen. Ervaring in verschillende genres (pop, rock, jazz, musical). Interesse? Geef me een seintje via joke.vanhoof@gmail.com of 0497 12 84 22.

Joke Vanhoof

Zangeres zoekt coverband 04/06/2017 09:37

Beginnende zangeres (26j. - Gent) zoekt een coverband om ons samen muzikaal uit te leven. Liefst voor de bekende hits te brengen van de jaren 50 tot nu. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Aarzel dan niet, en contacteer me via kim.de.wispelaere@telenet.be. Hopelijk tot snel!

Kim

Freelance zangeres 04/06/2017 00:47

Ik ben een ex-singer zillion, la Rocca , bbc, songwriter 2 fabiola en zo wel anders projecten. Ben 40 but still hot en wil terug lekker dat podium op met heerlijke DJ trance - house- techno of andere trip music maakt en optreed. Ben enorm smart in improvisatie en weet mij professioneel aan te passen op muziek. X.

A MILF is in, And i'm gonna kick Some voice.

MAIL ME

Heidi

Solo gitarist gezocht........Zanger gezocht .... 03/06/2017 23:21

Om onze coverband The Archers terug op gang te krijgen ( of een nieuwe band op te starten ) zijn we op zoek naar een sologitarist en ook nog iemand die kan zingen.
Liefst mensen uit onze omgeving ( waasland) en liefst met een klein hoeksken af .
Wij zijn vijftigers maar leeftijd is niet het belangrijkste he .
Genre classic rock ...Clapton,Deep purple , Stones , Hendrickx , White Stripes, Pink Floyd , Raymond , the scène , ZZ top , The Scabs , Mink Deville enz ............. ( genre is bespreekbaar geen metal ....) ) .
Ons Doel..
Eerst terug de juiste mensen samen krijgen.
Wekelijks samen muziek spelen in onze eigen repetitieruimte
Plezier maken en een pintje drinken.
En als het kan af en toe eens optreden .

Ronny.behiels@vtssn.be

Behiels Ronny

Toetsenist coverband The Lumberjacks (rock-pop-dance) 02/06/2017 22:16

Wij zijn dringend op zoek naar nieuwe toetsenist die deel wil uitmaken van toffe coverband die momenteel nieuwe setlist in elkaar steekt. Wij spelen muziek die mensen blij en aan het dansen maakt! (john newman, coldplay, black eyed peas, calvin harris, avicii, bazart, swedish house maffia, rudimental, kygo, justin timberlake, maar ook raymond van het groenewoud, the scene, bon jovi, clouseau,...

Optredens vanaf augustus!

Check ons op thelumberjacksmusic.com

Laat zeker iets weten indien interesse! Voor vragen en details, contacteer 0473/522862 of tim.brijs@gmail.com

Groetjes,
Tim
The lumbies ;)

Tim

Zangeres zit band 02/06/2017 12:52

Hallo, ik ben een 35-jarige zangeres die sinds kort zonder koor/band zit. Vrij eclectisch van muziekgenre maar liefst wel regio Ternat. Frequentie van repeteren is me gelijk, ik ben niet ambitieus om er een hele muziekcarrière van te willen maken

Maaike

Gitarist zoekt band 02/06/2017 12:15

Wonend in Aalst, speel al enkele jaren, ben 26, verscheidene jaren les gevolgd maar nog niet zoveel optreedervaring. Zoek een serieuze band met wat ambitie die uiteraard graag plezier maakt. Genre dat ik speel is heel breed. Voornamelijk rock, indie rock, alternative rock, blues, oudere metal. Van the shadows tot metallica. Van the Beatles tot Led Zeppelin. Grote fan van Status Quo en Arctic Monkeys.
Stuur gerust een berichtje op facebook of 0485 35 59 67.

Niels Van Extergem

Band zoekt zanger(es) 02/06/2017 10:42

Band zoekt zanger(es) om band te vervolledigen. Invloeden zijn Sum 41, blink-182, Rise Against, Tonight Alive, … Repetities regio Brugge / meetjesland.

Dieter

Nieuwe band opstarten 01/06/2017 23:49

Na enkele solo projecten te doen ben ik nu toch terug van plan om een bandje op te starten.
Maar ik kan niet alleen alle instrumenten tegelijk bespelen dus zoek ik 2 gitaristen en een drummer (ik ben bassist) om iets met muziek te doen, zowel optreden, opnemen (en uiteraard uitbrengen).
Regio: Tienen (huidige plaats waar de band zich moet bevinden), Leuven, Sint-Truiden, Landen, Hoegaarden.
Leeftijd: Tussen de 14 en de 17
Zie je het zitten om samen met mij deze band te vromen, dan kan je me zeker contacteren!
E-mail: jensvanbrusselen@outlook.com
Hopelijk tot binnenkort!

Mvg
Jens VB

Jens Van Brusselen

Basgitarist gezocht 31/05/2017 20:27

Wij spelen muziek uit de 50's en 60's (Louis Prima tot Queen) en zijn dringend op zoek naar een basgitarist die zich snel kan inwerken (volgende optreden in juli) en op woensdagnamiddag kan repeteren in Heusden (Destelbergen). Wij zijn 60+ers met een volledig ingericht eigen repetitielokaal.
Meer info op www.shambiance.net.
Groetjes,
Roland 0471.76.15.88

Roland

drum 31/05/2017 18:57

ben een ervaren drummer 23 j regio aalst heb eigen materiaal,optreden live en studio ook grtj muziek lief hebber

peter de coninck

Five Across zoekt Gitarist(e) 31/05/2017 14:53

Five Across ​zoekt een dynamische open-minden gitarist die hardcore/metalcore wil spelen in het genre terror/madball/styg. repetities gaan door in Zulte op woensdag en vrijdagavonden​​. ​http://www.facebook.com/five.across​

Jan

vocals/guitarist seeks metal band 31/05/2017 04:58

Ik ben jay 27 jaar speel al 9 jaar gitaar en zoek een metal band die alles wat ze hebben in hun muziek steken. Ik heb ervaring met bands en al opgetreden.
Mail me als je vragen hebt en gelieve dan ook wat uitleg over de band bij te zetten. Greetz

Jay Jay

Bluegrass, country, roots 30/05/2017 22:09

Gitarist, akoestisch, zoekt Bluegrass, country of rootsband, regio Leuven, Rotselaar...
0497407234

verbeeck marc

Metallica tribute band 30/05/2017 19:18

Hallo muzikantjes,
Ik zou graag een Metallica tribute band opstarten, ik zoek dus nog een drummer , een bas-gitarist, en solo gitarist :)

Do you get what it takes :)
Email : yannismolders28@gmail.com

Regio : antwerpen

Yannick

Muzikanten gezocht 29/05/2017 23:53

Amateur zanger/keyboardspeler zoekt andere muzikanten om band of duo te vormen in het genre ambiance/country/party
Geen professionele toestanden, gewoon fun. Hier en daar een optreden... keyboard spelers mogen zich ook aanmelden, kan ook wel met de gitaar overweg...
Regio 3545

Dimi

Beginners band gezocht om wat te kicken! 28/05/2017 20:29

Hoi, ik ben Vince Dewachter kom uit Roeselare en zou een band willen met vrienden waar we elkaar nieuwe talenten kunnen leren.
Ik zou naar de genre Post-Rock willen gaan of andere metal genre's...
Niet alleen in de band maar ook buiten ons muziek wereld kunnen we een goede band met elkaar op bouwen een coole shit samen beleven.
Mijn doel samen muziek maken in een eigen studio en veel lol beleven in en uit de studio.
Hopelijk komt mijn eigen wereld ook bij de jouwe over en kunnen we vanaf 0 starten.
Geloof me dit is cooler dan thuis zitten! ;)
Lataaah laat iets weten. ;)
Facebook: Vince Dewachter
Hopelijk zie ik jullie later!

Vince Dewachter

drummer zoekt blues band. 28/05/2017 20:24

drummer met ervaring zoekt blues band.

stefan hnatuszok

Jazzsaxofonist (tenor) zoekt jazzband 27/05/2017 20:01

Ik ben een gepassioneerd jazzliefhebber en -saxofonist die door verhuis z'n jazzband moest verlaten.
Zodoende zoek ik een combo in mijn buurt (Lebbeke, ben wel flexibel maar niet de ander kant van het land).
Ik speel tenor, jazz standards, hou van live optreden. Na 25 jaar klarinet te spelen, en studies musicologie, heb ik me toegelegd op m'n grote passie: jazz (waarvoor ik ook academie volg).

Bob

Sologitarist 26/05/2017 13:27

Recovered is onze nieuwe band met ervaren muzikanten.
Onze sologitarist is moeten stoppen door gezondheidsredenen.
Wij hebben dringend nood aan een nieuwe gitarist die met ons wil optreden en plezier beleefd .
Wij spelen rock, rock and roll, pop en vlaams. Jaren 70's 80's 90's.
Heb je interesse gelieve dan zo snel mogelijk te reageren.
Repetities op maandag en donderdag om de 2 weken door de ploegendienst van spelend lid.
En dit te Diest.
Gsm 0474434587

Geert Gurny

Blueszanger en toetsenist (beiden m/v) 25/05/2017 17:18

Drummer, gitarist en bassist bouwen een bluesy set uit en zijn op zoek naar een toffe madam of meneer die ook nog eens goed kan zingen; en een toetsenist.
We willen graag verschillende kantjes van het genre opzoeken, waarbij we het zwaardere gitarenrockwerk links laten liggen.
Enkele voorbeelden: Robert Craig, John Mayall_(Don't turn your back), Eva Cassidy, Shakura S Aida, Lizz Wright… en er is natuurlijk plaats voor je eigen inbreng.
We repeteren wekelijks, op woensdagavond, in de omgeving van Lokeren.
Marcdieleman05@gmail.com

marc dieleman

Bassist gezocht regio gent 25/05/2017 15:32

Coverband zoekt bassist.
Huidige bezetting : gitaar,drum,keys en 2x zang.
Speellijst op aanvraag.
Geen beginners aub.

Fred

Drummer gezocht voor coverband 25/05/2017 13:44

Pop/rock coverband zoekt ervaren drummer. Het doel is van regelmatig optetreden. Inzet en humor is wel belangrijk. Repetitie gaan door in Beveren Waas

Bass

Drummer gezocht 25/05/2017 10:11

Wij zijn op zoek naar een drummer voor een coverband regio waasland. Genre pop, rock.
Liefst met ervaring.

Vercauteren

Gitarist zoekt band !!! 25/05/2017 08:52

Gitarist zoekt band.
ik speel al van mijn 16 jaar gitaar ben er nu 26
Ben van kortrijk.
Genre – rock maar in hele brede zin
Mijn invloeden zijn,Triggerfinger,U2,RHCP,DP,Nickelback,Bazart,Our last night band,Kings of leon, enzo……
Heb al veel in bands gepeeld en ook opgetreden.
Ik zoek een band die gemotiveerd is.
Covers of eigen nummers.
Meer info contact me .
Vriendelijke groeten,
Van Hecke Clyde

Van Hecke Clyde

Bassist zoekt band 25/05/2017 06:28

Ben bassist op zoek naar bestaande coverband of gelijkgestemde gitarist(e) om iets op te starten.
Liefst waaslander/ster.

TAH

Jazz 24/05/2017 13:46

Jazz-pianist die contrabassist/bassist en/of saxofonist zoekt om samen jazz standards mee te spelen. Optreden als het kan. Liefst 20 jaar of jonger en in de omstreken van Ternat.
Greetingz

Reinert Creve

Drummer en bassist gezocht (18-25 jaar) 24/05/2017 12:00

Hoi allemaal! Tuesday on Saturn is op zoek naar een drummer en een bassist om onze band te vervolledigen! We zijn een vrij nieuwe groep momenteel bestaande uit 2 gitaristen (beide 18 jaar) waarvan 1 ook zanger is en gelokaliseerd in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen. Onze idolen zijn vooral: Oasis, Arctic Monkeys, The Kooks, Catfish and the Bottlemen, ... (Indie/Rock groepen in het algemeen) We willen ook zelf nummers schrijven na een tijd om deze live te bregen uiteindelijk. Zie jij het zitten om je bij ons aan te sluiten? Laat gerust iets weten! 0488818772

Rik

Ik ben zanger en gitarist 22/05/2017 15:35

Ik ben zanger en gitarist van 21j uit Ninove ik zoek mensen die graag een groep beginnen of gewoon voor wat te jammen 0477247685

Matthias de brandt

Band zoekt zanger(es) 22/05/2017 08:57

Band zoekt zanger(es) om band te vervolledigen. Invloeden zijn Sum 41, blink-182, Rise Against, Tonight Alive, … Repetities regio Brugge / meetjesland.

Dieter

Sologitarist en zanger gezocht. 21/05/2017 20:59

Om onze coverband The Archers terug op gang te krijgen ( of nieuwe band op te starten ) zijn we op zoek naar een sologitarist en iemand die kan zingen.
Liefst mensen uit onze omgeving en met een klein hoekstenen af .
Wij zijn vijftigers maar leeftijd is niet het belangrijkste he .
Genre classic rock ( genre is bespreekbaar geen metal ....) ) .
Ons Doel.. Eerst terug de juiste mensen samen krijgen.
Wekelijks samen muziek spelen .
Wat zeveren en een pintje drinken.
Plezier maken, en als het kan af en toe eens optreden .

Ronny

A Capella zanger(es)s(en) en beatboxer gezocht 21/05/2017 13:36

Ben jij een jonge gedreven a capella fan in regio Leuven? Ben je rond de leeftijd van 18-25 jaar en wil je graag in een a capella groep zingen? Dan is dit de kans voor jou!

Ik ben op zoek naar een 5 tot 8 tal goede muzikanten die een nieuwe a capella groep willen starten. Stuur me een mailtje en ik stuur je meer info door over auditie!

M B

Gezocgt Lead-gitarist voor coverband 21/05/2017 11:10

Coverband G-Strings uit het Waasland zoekt lead-gitarist. Wij zijn allen 50+, en het accent ligt op samen muziek en plezier maken. We treden een 20-tal keer per jaar op en repeteren elke week in Sinaai. Ons genre is vooral de jaren 70 en 80, maar we zijn ook niet vies van recentere nummers. Als voor jou muziek en een toffe sfeer het belangrijkste zijn, dan ben jij misschien wel wie we zoeken. Kijk ook eens of op onze facebook pagina (Coverband G Strings) om alvast de sfeer op te snuiven en van enkele videoclips te genieten. Hopelijk tot binnenkort!

Coverband GStrings

Muzikanten gezocht