Productfilter
Yamaha

Yamaha CVP 709 GP

Hoe zou Yamaha het ontwerp van de ultieme Clavinova CVP-709 digitale piano kunnen verbeteren? Plaats het in een gepolitoerd ebbenhouten vleugelkast.

Met zijn grote klep, prachtige lijnen en andere stijlvolle accenten, biedt de CVP-709GP vleugel de adembenemende grandeur als die van een vleugel. Het NWX-klavier (Natural Wood X, natuurlijk hout), met echappementmechanisme, is afgewerkt met toetsbeleg van synthetisch ivoor voor een uitstekende tastrespons bij aanslaan. Het geluid is indrukwekkend, dankzij een exclusief akoestisch ontwerp dat een klankrespons levert die zeer overeenkomt met die van een vleugel, en een krachtige subwoofer. En natuurlijk bevat deze alle functies die alleen te vinden zijn in de CVP Clavinova's.

Ervaar een pure digitale piano met het hart van een echte vleugel. U voelt het verschil vanaf de allereerste noten die u speelt. De Clavinova, met een realistische aanslag en response, gekoppeld aan de onmiskenbare klank van de beste concertvleugels die ooit zijn gemaakt, levert expressieve mogelijkheden en een dynamisch bereik dat de nieuwe norm stelt voor digitale piano's van nu.


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht