Productfilter
Yamaha

Yamaha CLP645

Digitale piano

 

 

De Yamaha CLP645 is het eerste model binnen de gerenommeerde Clavinova reeks die is uitgevoerd met het gloednieuwe  NWX-klavier. De CLP645 is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen : rosewood, walnut, wit, grijs, zwart en glanzend zwart.

Natural Wood X-klavieren (NWX met natuurlijk hout) zijn gemaakt met behulp van Yamaha's ongeëvenaarde houtexpertise verkregen door meer dan een eeuw ervaring met het vervaardigen van uitstekende piano's. Net als bij vleugels, is het gebruikte materiaal voor NWX-klavieren vervaardigd van hout dat zorgvuldig is gedroogd, specifiek voor gebruik bij het maken van muziekinstrumenten. 

Door gebruik te maken van hetzelfde hamersysteem en veerloze mechaniek als bij een vleugel, reproduceert het toetsmechaniek van de NWX-klavieren de aanslag van een akoestische piano, met een zwaardere aanslag in het lage gedeelte tot een lichtere aanslag in de hogere octaven. De configuratie met drie sensoren zorgt voor een nauwkeurige detectie en interpretatie van het toetsgedrag voor een reactie en gevoel dat heel erg overeenkomt met dat van een vleugel.

De toetsen van het NWX-klavieren zijn ook voorzien van een echappement dat een licht klikgevoel geeft in het laatste gedeelte van de toetsgang, en het is op zo'n manier ontworpen dat de klik alleen waarneembaar is bij de lichtste aanslagen, net als bij een vleugelklavier.

 

 


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht