Piano's kopen? Doe je bij Music Electronics

Bij Music Electronics hebben we een super ruim aanbod aan piano's, alleen van de beste piano merken: Yamaha, Kawai en Roland. Maar waar we vooral in uitblinken is onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze akoestische en digitale piano's waaronder buffetpiano's, vleugelpiano's en stage piano's.

Daarnaast bezorgen we u niet alleen een mooie selectie aan piano's, we streven ook echt nog naar de beste prijs voor uw piano! Vraag gerust vrijblijvend een prijs aan en wij behandelen elke aanvraag persoonlijk.

Digitale of Akoestische piano's kopen

In onze webshop vind je digitale en akoestische piano's van verschillende merken. Music Electronics is verdeler van Yamaha piano's, Kawai piano's en Roland piano's, zowel digitale of akoestische piano's. Ben je op zoek naar een specifieke piano? Kom deze dan helemaal vrijblijvend testen bij Music Electronics in Lokeren. Wij zetten al onze piano's speelklaar voor u. De beste muziekwinkel, al jaren gespecialiseerd in piano's en vooral met uitgebreide kennis van zaken!

Bij Music Electronics bent u voor het kopen van piano's aan het juiste adres!

Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom dus zeker eens langs om onze digitale en akoestische piano's te testen. Wij geven u graag extra informatie, een demonstratie en meer.

Piano's koop je aan de beste prijs bij Music Electronics! Wij horen graag van u.

Kom naar onze winkel

Muzikanten gezocht