Productfilter
Yamaha

Yamaha CVP 705

Geef uw innerlijke muzikant meer voices, meer stijlen en draadloze iPad-connectiviteit voor talloze uren entertainment met de digitale piano.

Met de RGE-klankopwekking (Real Grand Expression; expressie van echte vleugel) voor uitstekende spelrespons en het NWX-klavier (Natural Wood X; natuurlijk hout) met echappementmechanisme en met toetsbeleg van synthetisch ivoor voor het klassieke pianogevoel, biedt de CVP-705 pianoprestaties van extreem hoge kwaliteit.
Maar u treft ook een mate van muziekplezier en interactiviteit die alleen mogelijk is met Yamaha CVP Clavinova's. Kies uit honderden ultrarealistische instrumentvoices. Leer hits te spelen met professioneel gearrangeerde begeleiding. Sluit een microfoon aan om mee te zingen met de songteksten in het scherm, voor karaokeplezier. En u kunt weelderige harmonieën aan uw zangpartij toevoegen met een virtueel achtergrondkoortje. Het kleurenaanraakscherm is eenvoudig te begrijpen en maakt bedienen van een uitgebreide selectie functies snel en gemakkelijk. U kunt ook draadloos verbinding maken met uw iPhone, iPad of iPod touch om de muziek die u maakt makkelijk met vrienden te delen. Met de CVP-705 hebt u eindeloos muziekplezier altijd bij de hand.


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht