Productfilter
Yamaha

Yamaha B1Silent

Wat is een Silent Piano™?

Een Silent Piano™ combineert het beste van akoestische en digitale piano's. "Ons primaire doel is ervoor zorgen dat we een prachtige akoestische piano of vleugel leveren, gebouwd met de kennis en vaardigheden van meer dan 100 jaar Yamaha piano- en vleugelgeschiedenis. Vervolgens voegen we daar onze marktleidende Silent Piano™-technologie aan toe, zodat de piano stil (silent) kan worden gebruikt via een hoofdtelefoon. Als de silentfunctie geactiveerd is raken de hamers de snaren niet langer, maar in plaats daarvan registreert de uiterst geavanceerde sensortechnologie alle bewegingen van de toetsen en wordt deze informatie naar de digitale geluidsmodule gestuurd. Bespeel een echte akoestische vleugel of piano en luister via de hoofdtelefoon, op elk moment van de dag of nacht, zonder te worden gestoord of anderen te storen. Het Yamaha Silent-systeem is onovertroffen, waardoor u 24 uur per dag kunt oefenen en er vele kenmerken tot uw beschikking staan, waaronder een aantal vooraf geïnstalleerde geluiden, uw eigen spel op kunnen nemen en mobiele apparaten aan kunnen sluiten voor gebruik van de nieuwste apps." . Yamaha, 's werelds toonaangevende leverancier van geluidsdempingstechnologie, biedt twee Silent Piano-systemen in de reeks, elk met verschillende bedieningsniveaus en geluidskwaliteit beschikbaar in de silentmodus. "Het SH Silent-systeem biedt een echt ongelooflijke kwaliteit vleugelgeluid. Het is zo goed dat u merkt dat u soms uw hoofdtelefoon even afzet om te controleren of u de silentmodus wel geactiveerd hebt!"

 

 

Het Yamaha b1-model uitgerust met het staande 'Silent Piano'-systeem (Simple Type)

De b1 is voor een lagere prijs beschikbaar dan die van menig concurrent, maar voldoet toch volledig aan alle Yamaha-normen. De b1 biedt u de mogelijkheid over een echte Yamaha te beschikken, waarbij de prijs u zal verbazen en verheugen.
De klanken die u met het Simple Type van Yamaha hoort, klinken bijzonder diep en natuurgetrouw. dankzij een toongenerator met stereosamples.

 


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht