Productfilter
Roland

Roland RG-3F-PE

De RG-3F klinkt en reageert als een echte vleugel. Tenslotte bevat hij de beste pianoklank van Roland, met meerdere samples voor alle 88 toetsen, plus het nieuwe PHA II “Ivory Feel”-klavier met drukpunt. Dankzij een revolutionaire technologie voelt dit klavier aan zoals de ivoren en (zwarte) ebbenhouten toetsen van een akoestisch instrument. Ondanks zijn compacte afmetingen en zijn al even scherpe prijs is de RG-3 gewoon perfect voor thuis, hotels, restaurants en andere gelegenheden, omdat hij niet alleen perfect klinkt, maar er tevens oogverblindend mooi uitziet.

• Vleugelklank gebaseerd op meerdere samples voor alle 88 noten (afgeleid van de RG-7).
• PHA II-klavier (“Progressive Hammer Action II”) met “ivoortoucher” en drukpunt – de perfecte vleugelrespons.
• Prachtige gepolijste “mini-grand”-afwerking, compacte afmetingen.
• Hoogwaardig versterkingssysteem (40W x2) met 4 luidsprekers.
• Automatische weergavefunctie * Hoewel de RG-3 ook muziekbestanden kan afspelen, bewegen de toetsen niet automatisch (zoals op de RG-7).
• Afstandsbediening.

Adembenemende pianoklank
De RG-3 bevat Rolands vermaarde vleugelklank, die op meerdere samples voor alle 88 toetsen berust. Dit levert een bijzonder accurate respons op, die ook in de laagste bassen en de hoogste diskant nog perfect doseerbaar is.

Vleugeltoucher
Met het oog op een authentieke vleugelrespons hebben we de RG- 3 voorzien van het nieuwe PHA II “Ivory Feel”-klavier met drukpunt. Dankzij een revolutionaire technologie voelt dit klavier aan zoals de (witte) ivoren en (zwarte) ebbenhouten toetsen van een akoestisch instrument. Deze natuurlijke indruk wordt in de hand gewerkt door het gebruik van 2 stukken per toets. Dit levert een betere stabiliteit, een prettig spelgevoel en alle nuances van een akoestisch instrument op.

Intern stereo-luidsprekersysteem
Dankzij een uitgekiend versterkingssysteem met 4 luidsprekers wordt de authentieke lijn ook op weergavevlak doorgetrokken. Omdat dit echter een digitaal instrument is, kunt u het volume zachter zetten als het moet. En dankzij de hoofdtelefoonaansluiting kunt u zelfs ‘s nachts of ‘s ochtends vroeg naar hartelust op de RG-3 spelen.

Weergave van muziekbestanden
De RG-3 kan ook alleen spelen*, wat altijd van pas komt voor feestelijke gelegenheden. Laad gewoon een Standard MIDI File in de RG-3 en geniet van een hartverwarmend streepje muziek. De RG-3 is voorzien van een USB-poort voor de import van SMF- en zelfs audiobestanden (.wav). Daarop kunt u een externe CD-ROMdrive of USB-geheugenstick aansluiten.

* Opgelet: Hoewel de RG-3 ook muziekbestanden kan afspelen, bewegen de toetsen niet automatisch (zoals op de RG-7).

Diashows voor aankondigingen e.d.
De USB-poort van de RG-3 kan tevens worden gebruikt voor de import van beelden, die dan –in de vorm van een diashow– op een extern scherm worden weergegeven. Dat kan van pas komen voor de suggesties van de chef, aankondigingen van evenementen en om uw klanten te verwelkomen.

Talrijke voordelen voor de horeca

Hoeft niet gestemd te worden
De RG-3 is een volledig digitaal instrument zonder snaren. Hij heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. U hoeft hem nooit te stemmen!

Handige afstandsbediening
Dankzij de bijgeleverde afstandsbediening hoeft u nooit naar de RG-3 te hollen om de sfeer in goede banen te leiden. U kunt de weergave immers vanop afstand starten en stoppen, stukken selecteren en het volume instellen.

Vergrendelbare klep
Hotels en restaurants zullen blij zijn met de vergrendelbare klep van de RG-3, omdat de bedieningsorganen dan verborgen zijn, zodat niemand de instellingen kan wijzigen.

 


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht