Productfilter
Roland

Roland FP-50

prijs op aanvraag

Digitale stage piano

De authentieke vleugelklank van de FP-50 past perfect bij alle muziekgenres: klassiek, jazz, pop enz. Zijn SuperNATURAL Piano-klankbron zorgt voor een pianogeluid dat zelfs doorwinterde pianisten kan bekoren. Dat is mede te danken aan de expressiviteit, de traploze dynamiekweergave, de natuurlijk uitstervende noten en een perfecte respons op uw manier van spelen.

Het “Ivory Feel”-G-klavier met drukpuntsimulatie valt zowel optisch als qua toucher nauwelijks te onderscheiden van de klavieren op de duurste Roland-piano’s. Ondanks zijn compacte prijs en afmetingen is de stijlvolle FP-50 een serieuze brok piano waar iedereen met veel plezier op speelt.

De perfecte piano voor mobiele pianisten

De FP-50 ziet er niet alleen compact uit, maar kan bovendien moeiteloos worden vervoerd. Naast prachtige akoestische vleugels biedt hij elektrische piano’s (die dankzij de SuperNATURAL-technologie ongelooflijk “vintage” klinken), orgels, synthesizers en nog veel meer. In grotere gelegenheden kunnen zijn uitgangen op een extern versterkingssysteem worden aangesloten, terwijl u de ingebouwde luidsprekers lekker als monitors gebruikt. De intelligente “Rhythm”-begeleidingsfunctie is handig voor entertainers, die alleen optreden of voor uw solo’s tijdens een optreden. De akkoordherkenning van deze functie kan trouwens via het hele klavier worden aangestuurd.

Handige functies voor studenten of hobbymuzikanten

De digitale technologie van de FP-50 biedt talrijke voordelen voor studenten of hobbymuzikanten, die aan hun techniek willen werken. Het meest voor de hand liggende is de mogelijkheid om met een hoofdtelefoon te werken, zodat u tijdens het spelen naar niemand hoeft om te kijken. De “Rhythm”-begeleidingen zorgen niet alleen voor wat swing tijdens uw etudes, maar helpen u tevens tijdens het werken aan uw ritmevastheid. Door een USB-datadrager aan te sluiten kunt u zelfs audiobestanden (WAV) als begeleidingen gebruiken. Ook hiervoor zijn er verschillende handige functies: transpositie van het audiomateriaal, wijziging van het tempo, onderdrukken van de zang- of solopartij met de “Center Cancel”-functie en de mogelijkheid uw spel –met begeleiding– in de vorm van audiobestanden op te nemen. SMF-bestanden, die zich op een USB-datadrager bevinden, kunnen eveneens worden afgespeeld.

Leuke ‘Air Performer’ app voor iOS-apparaten

Met het “Roland Wireless Connect”-protocol en de gratis “Air Performer” app kunt u de in uw iPhone, iPad of iPod touch opgeslagen muziek via de luidsprekers van de FP-50 weergeven. “Roland Wireless Connect” kan heel eenvoudig worden geconfigureerd voor de draadloze communicatie met uw Apple iOS-apparaat. Hiervoor hoeft u maar een optionele USB–WiFi-adapter WNA1100-RL aan te sluiten


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht