Productfilter
Roland

Roland F-20-CB

prijs op aanvraag

Dé digitale piano voor kinderen

Voor kinderen, die piano willen spelen, is de F-20 ronduit het ideale instrument. Hij biedt immers alle belangrijke kenmerken van de befaamde Roland-pianotechnologie en zet daar een prijskaartje tegenover dat geen twijfel meer toelaat: wedden dat u er ook vaak zélf op zal spelen?

Zijn volle en vooral authentieke klank kweekt bij de pianist in spe meteen het juiste gevoel voor muzikaliteit, het klavier is gewogen –en trouwens afgeleid van de grote Roland-piano’s– en zorgt er van meet of aan voor dat de vingers op de juiste manier worden getraind. De digitale technologie van de F-20 heeft heel wat voordelen t.o.v. een budgetvriendelijke akoestische piano: hij vereist vrijwel geen onderhoud, hij biedt een opnamefunctie en een metronoom, hij kan de pianist begeleiden – en hij bevat ook andere klanken. Bovendien kunt u gebruik maken van de door Roland ontwikkelde apps voor iPhone, iPad en iPod touch, zodat de F-20 nog nauwer bij de leefwereld van uw kinderen aansluit en ze telkens opnieuw motiveert om door te zetten.

Een budgetinstrument boordevol superieure Roland-pianotechnologie “Ivory Feel”-G klavier met drukpunt voor een authentieke pianotoucher. Dezelfde SuperNATURAL Piano-klankbron als in de toppiano's van Roland: het verschil met een heuse concertvleugel wordt erg klein. Gebruik de gratis “Air Performer” app voor iPhone, iPad en iPod touch voor het meespelen met je favoriete nummers. Gratis “Piano Partner” app voor iPad voor de ontwikkeling van de luistervaardigheid en het leren lezen van muziek. “Rhythm”-functie: een intelligente begeleidingsautomaat, die de toonaard van de op het klavier gespeelde noten volgt. Bovendien bevat het instrument geluiden zoals orgel, strijkers, gitaren enz. Dual- en Split-mode voor het aansturen van twee klanken tegelijk – al dan niet via aparte klavierzones. USB-poort voor de opslag van de opgenomen stukken en de weergave van bestanden in het WAV- en SMF-formaat. Compacte houten ombouw in “Contemporary Black”- of “Simulated Dark Walnut”-afwerking. Voor beide uitvoeringen bestaat er ook een passende stand. Geleverd met traploos DP-10 demperpedaal voor een goede dosering van de demping en andere pianotechnieken.


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht