Productfilter
Kawai

Kawai CN14

prijs op aanvraag - 5 jaar garantie


Digitale buffetpiano

De CN14 - verkrijgbaar in donker palissander, wit en zwart, is het nieuwste standmodel van de in zeer hoog aanzien staande digitale piano´s van Kawai en beschikt reeds over vele uitrustingskenmerken van de Premium modellen tegen een interessante prijs. Met 88 toetsen met gegradueerd gewicht maakt het klavier van de CN14 een zeer authentiek speelgevoel mogelijk en is daarom ideaal voor beginners die op zoek naar een instapmodel zijn. Verder is het tevens geschikt als tweede instrument voor de ervaren pianist die ´s avonds in zijn vrije tijd graag met gering volume of via koptelefoon wil musiceren. Laat u inspireren door de pianoklank met 88 toetsen-sampling, de uitgebreide resonantie-effecten en de door Kawai ontwikkelde Harmonic Imaging klanktechnologie in de CN14, onafhankelijk van uw pianistische vaardigheden. 
Naast de klank van een concertvleugel en het authentieke speelgevoel beschikt de CN14 over verschillende comfortabele digitale functies. Bijvoorbeeld zijn de klankkeuze, het inschakelen van de Lesson functie of de mogelijkheid om het eigen spel op te nemen en weer te geven slechts enkele van de geïntegreerde functies die met het decente bedieningspaneel gekozen kunnen worden. 


Geïnteresseerd in dit instrument?
Bel ons gewoon : 0032 (0) 475 412 114 of 0032 (0)9 348 55 08

... of mail ons via info@muselec.be ...of laat uw gegevens na via onderstaand invulformulier en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht