Productfilter
Kawai

Kawai CN 37

prijs op aanvraag - 5 jaar garantie

Digitale buffetpiano

Authentiek speelgevoel en excellente pianoklank zijn de hoofdbestanddelen van de excellente Kawai CN35/CN37 digitale piano. Het nieuwe RH3 klavier met Ivory Touch oppervlakdrukpuntsimulatie en zijn 3-voudige sensorsysteem alsmede de klankopwekking met maximaal 256 noten polyfonie en het nieuwe luidsprekersysteem met midden en hoge tonen naar boven uitstralende luidsprekers, zijn slechts enkele van de vele vernieuwingen. Daarbij komt een keuze uit verdere nuttige functies. Zo ondersteunt de Lesson functie de pianist in spe bij het leren pianospelen door meer dan 300 oefenstukken van Alfred, Czerny, Burgmüller of Beyer. 
Geoefende spelers zullen zeker graag de Dual- of Split-modus gebruiken en het omvangrijke extra klankaanbod benutten. Opname- en weergavemogelijkheden van uw spel zijn dankzij de MIDI- en audio-aansluitingen op een computer of door de USB to Device aansluiting ook direct van het instrument op een USB-stick (bijv. in het formaat MP3 of WAV) mogelijk.

Authentiek speelgevoel en excellente pianoklank zijn de hoofdbestanddelen van de excellente Kawai CN37 digitale piano. Het RH3 klavier met Ivory Touch oppervlak, drukpuntsimulatie en zijn 3-voudige sensorsysteem alsmede de klankopwekking met maximaal 256 noten polyfonie en het luidsprekersysteem met midden en hoge tonen naar boven uitstralende luidsprekers, zijn slechts enkele van de vele vernieuwingen.

Met een traditioneel design en attractieve kleurvarianten zoals Premium rozenhout, Premium zwart gesatineerd en Premium wit gesatineerd, zet het nieuwe model CN37 weer eens een nieuwe standaard m.b.t. prestatievermogen, kwaliteit en waarde in deze prijsklasse.

meer info op Kawai (En)


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht