Productfilter

Boss DD-20

Onmiddellijk leverbaar

BOSS DD-20 Giga Delay is een effectpedaal met geheugens en een vertragingstijd tot 23 seconden. De vertragingstijd kan via een regelaar met schakelfunctie of via Tap Tempo worden ingesteld. Er zijn 11 verschillende modes, waaronder nieuwe dingen zoals “Smooth” en “Twist”, terwijl Sound-on-Sound eveneens van de partij is. Een Twin Pedal dus dat duidelijk maakt dat vertraging ook wenselijk kan zijn.

Kenmerken :

Het krachtigste delaypedaal van BOSS met een vertragingstijd tot 23 seconden.
Sound Recording.
Nieuwe “Smooth”- en “Twist”-mode voor subtiele of krankzinnige vertragingseffecten.
• Buffergeheugen voor het natuurlijk uitsterven van de delay.
• Nieuwe regelaar met schakelfunctie om sneller de gewenste vertragingstijd te kunnen instellen (kleine/grote stappen).

23 seconden vertragingstijd in pro-kwaliteit
Met 23 seconden vertragingstijd hoeft de DD-20 de concurrentie niet te vrezen en is hij bv. ook geknipt voor Sound-on- Sound-toepassingen. De vertragingstijd kan via Tap Tempo of een regelaar met schakelfunctie worden ingesteld. Met de schakelfunctie kies je afwisselend kleine en grote stappen. Met niet minder dan 11 delaymodes beschik je over elke sound die je je maar kunt indenken – en meer. Analog Delay, Tape Delay en Reverse Delay zijn in dit verband nog maar een begin. En de Memory-functie zorgt ervoor dat de herhalingen altijd natuurlijk uitsterven.

Nieuwe “Smooth”- en “Twist”-mode
Op de DD-20 maken twee compleet nieuwe effecten hun opwachting. Met Twist beschik je over herhalingen die een al te intens gebruik van een analoge delay simuleren – waanzin gewoon. Smooth daarentegen levert bijna fluwelen delay-effecten af. Elke rechtgeaarde gitarist moet de DD-20 gewoon hebben.


Geïnteresseerd in dit instrument?
Kom langs voor een demonstratie in alle rust of vraag meer info!

Laat uw gegevens na en wij contacteren u zo snel mogelijk met een pasklaar antwoord en speelklaar instrument.

Voornaam (*) Naam (*) E-mail (*) Telefoon (*) Woonplaats (*) Vraag (*)


Muzikanten gezocht