Gitaren kopen? Doe je bij Music Electronics

Bij Music Electronics hebben we een super ruim aanbod aan gitaren, alleen van de beste gitaren merken: Sigma, Salvador Cortez, Walden, LAG, Washburn, Gregg Bennett en meer. Maar waar we vooral in uitblinken is onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze akoestische en elektrische gitaren.

Daarnaast bezorgen we u niet alleen een mooie selectie aan gitaren, we streven ook echt nog naar de beste prijs voor uw gitaar! Vraag gerust vrijblijvend een prijs aan en wij behandelen elke aanvraag persoonlijk.

Akoestische of elektrische gitaar kopen

In onze webshop vind je akoestische en eleketrische gitaren van verschillende merken. Music Electronics is professionele verdeler van Sigma gitaren, LAG gitaren, Washburn gitaren, Gregg Bennet gitaren, zowel akoestische als elektrische gitaren. Kom zeker langs in onze winkel en dan tonen wij jou graag onze selectie gitaren met professionele uitleg en tijd voor u.

Ben je op zoek naar een specifieke gitaar? Kom deze dan helemaal vrijblijvend testen bij Music Electronics in Lokeren. De beste muziekwinkel, al jaren gespecialiseerd in gitaren en vooral met uitgebreide kennis van zaken!

Bij Music Electronics bent u voor het kopen van gitaren aan het juiste adres!

Onze winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Kom dus zeker eens langs om onze akoestische en elektrische gitaren testen. Wij geven u graag extra informatie, een demonstratie en meer.

Gitaren koop je aan de beste prijs bij Music Electronics! Wij horen graag van u.

Kom naar onze winkel

Muzikanten gezocht