Music Electronics

In een tijd van anonieme mega-internetstores is Music Electronics een ware verademing. Persoonlijke service, degelijke dienst-na-verkoop én correcte prijzen. Je doet echt geen betere koop door online te bestellen bij internetshops honderden kilometers van je deur...

Als particulier staan wij u bij met raad en daad. Geen vraag is ons te veel. Je krijgt duidelijke informatie over het instrument van je keuze. Heb je na aankoop nog een vraag ? Spring dan gerust binnen !

Voor lagere en secundaire scholen maken we graag een offerte op maat. Voor geluidsinstallaties komen we desgewenst ter plaatse om het nodige vermogen te bepalen.

Muziekacademies, conservatoria en overheden kunnen bij ons steeds terecht voor offertes voor piano's, accordeons, gitaren, versterking,...

Eigen hersteldienst en onderhoud van instrumenten

Herstellen van instrumenten is een vak apart. Aan een duur instrument laat je niet prutsen door amateurs. De technische dienst van Music Electronics is gerenomeerd.

De legendarische toonwielorgels van Hammond hebben voor onze techniekers geen geheimen.

Ook voor herstellingen aan gitaren en andere snaarinstrumenten kunnen wij beroep doen op geschoolde instrumentenbouwers.

Onze accordeontechnieker volgde reeds verschillende stages in het Italiaanse Castelfidardo, het hart van de Italiaanse accordeonindustrie.

Verschillende professionele muzikanten vertrouwen hun instrumenten dan ook aan ons toe voor onderhoud of herstelling.

Contacteer ons

Musiciens voulaient